رئيس اداره كتابخانه‌هاي رامسر:ساماندهي خيران فرهنگي ضروري است

گزارش خبرگزاري فارس از رامسر، صفر ستوده صبح امروز در جلسه انجمن كتابخانه‌هاي عمومي رامسر با اشاره به وجود خيران بسياري كه در شهرستان براي امور فرهنگي و ساخت كتابخانه پيشقدم هستند، افزود: خيران آماده هرگونه همكاري هستند اما بايد مسئولان شهرستان براي تسهيل در امور مربوط ساماندهي‌هاي لازم را صورت دهند.
وي اظهار داشت: مهمترين مسئله بخش فرهنگي است كه اين امر در كتابخانه‌ها نيز بسيار مهم بوده و بايد تلاش كرد تا كتابخانه‌ها و توسعه آنها را در اولويت قرار داد.
ستوده با گلايه از عدم برخي از مسئولان به ويژه شهردار رامسر در اين جلسه ادامه داد: اين اهميت بالايي دارد كه مسئولان نسبت به امور كتابخانه‌هاي عمومي در شهرستان توجه داشته باشند و در كنار وظايف ذاتي خود در بخش حمايت‌هاي معنوي نيز اين نهاد تاثيرگذار را از ياد نبرند.
وي تصريح كرد: درباره توسعه كتابخانه احمدنژاد نيز يك خير اعلام آمادگي كرده است اما چگونگي مشاركت خير مشخص نشده است و در اين زمينه بايد اقدام صورت گيرد.
معاون فرماندار رامسر نيز در اين جلسه بيان داشت: نهاد كتابخانه يك نهاد مقدس است و بايد مورد توجه قرار گيرد.
ابوالحسن آقاجانكردي خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه دور سوم سفر رياست جمهور به استان‌ها رويكرد فرهنگي دارد بايد در اين باره اهتمام بيشتري صورت گيرد تا بخشي از مظلوميت اين بخش برطرف شود.
» ادامه مطلب

آخرين روستاي رامسر هم برق‌دار شد

محمد آزاد امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در رامسر افزود: روستاي لگا يكي از دورترين روستاهاي شهرستان است كه با تلاش‌هاي توزيع برق و بخشداري از نعمت روشنايي برخوردار شد.
وي اظهار داشت: در حال حاضر تمام روستاهاي شهرستان رامسر از نعمت برق برخوردارند.
رئيس شوراي بخش مركزي رامسر در ادامه با اشاره به آغاز توسعه و تعريض خيابان ميرزا كوچك خان به طول شش كيلومتر تا بازار گالش محله ادامه داد: با توجه به اينكه اين محور به دليل ارتباط سه دهستان چهل شهيدان، جنت رودبار و اشكور بسيار پرتردد است و همچنين وجود جنگل دالخاني حجم بالاي گردشگر را دارد؛ درصدد تعريض اين محور برآمديم.
رئيس شوراي بخش مركزي رامسر تصريح كرد: بايد تلاش كنيم تا مسافران و گردشگران با بيشترين امنيت در اين محور تردد كرده و از مواهب خدادادي استفاده كنند.
وي از ديگر برنامه‌هاي در حال انجام را برق رساني به پارك جنگل دالخاني ذكر كرد و بيان داشت: پيمانكار در مرحله اول تيركار‌ي‌هاي مسير را انجام داده است.
آزاد، خاطرنشان كرد: اين برق رساني با كابل‌هاي روكش دار انجام مي‌شود كه هيچگونه آسيبي براي جنگل به دنبال ندارد. منبع:فارس
» ادامه مطلب

آزادسازي حريم ساحلي رامسر با جديت پيگيري مي‌شود

عبدالصمد صفرنژاد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رامسر به پيشرفت آزادسازي سواحل دريا در رامسر اشاره كرد و افزود: دولت‌هاي نهم و دهم توجه ويژه‌اي به مقوله گردشگري داشته‌اند و ستاد دائمي سفر در همين دولت‌ها تشكيل شده است كه منشأ خدمات خوبي نيز بوده است.
وي اظهار داشت: يكي از مصوبات مهم سفرهاي دولت آزادسازي حريم سواحل دريا است كه در شهرستان رامسر در سال گذشته از صفر شروع كرديم و پيشرفت بسيار خوبي نيز داشته‌ايم.
فرماندار رامسر پيشرفت آزادسازي سواحل دريا در رامسر را 87 درصد عنوان كرد و بيان داشت: ما در سال گذشته كه در راستاي اجرايي كردن مصوبه هيئت دولت در بحث آزادسازي سواحل دريا ورود پيدا كرديم در فاصله بسيار اندك توانستيم با تلاش‌ها و همكاري‌هاي همه جانبه، 87 درصد پيشرفت كار حاصل كنيم كه كار بزرگي است.
صفرنژاد گفت: در اين راستا به موانعي برخورده و يكي از دستگاه‌ها به مراجع قضايي شكايت كرد و ساير دستگاه‌ها نيز از اين قضيه سوء استفاده كردند و براي اجراي مراحل قانوني در عمليات اجرايي آزادسازي سواحل وقفه‌اي ايجاد شد كه در آينده‌اي نزديك با برخوردي قاطع‌تر ادامه مي‌يابد.
صفرنژاد در ادامه به حجم بالاي گردشگران در شهرستان اشاره كرد و خاطرنشان كرد: رامسر به دليل داشتن جاذبه‌هاي گردشگري كوه، جنگل و دريا پذيراي مسافران زيادي است كه بيشتر آنان خواهان استفاده از دريا هستند كه براي حفظ آرامش و امنيت و كاهش تلفات ناشي از غرق‌شدگي طرح‌هاي سالمسازي شده با نظارت و كنترل كامل امنيتي و بهداشتي شروع به كار كرده و همه روزه پذيراي مسافران گرامي خواهد بود.
منبع:فارس
» ادامه مطلب

احياي فرمانداري تاريخي تنكابن پس از 80 سال

نخستين فرماندار ويژه غرب مازندران از احياي فرمانداري تاريخي تنكابن پس از 80 سال خبر داد. غلامرضا مشايخي نخستين فرماندار ويژه غرب مازندران عصر امروز در مراسم معارفه‌اش با اشاره به اينكه مسئوليتي سنگين بر عهده وي نهاده شد، اظهار خوشحالي كرد كه مردم منطقه پس از قريب 80 سال فرمانداري تاريخي تنكابن احيا شد.
وي از عنايت ويژه رئيس جمهور، هيئت دولت، رئيس دفتر رئيس جمهور، وزراي اقتصاد و كار در همكاري نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و استانداران قبلي و فعلي براي كمك در ارتقاي فرمانداري تنكابن به فرماندار غرب استان تشكر كرد.
مشايخي تصريح كرد: اميدواريم با تعامل و همكاري همه مسئولان و مشاركت هميشگي مردم گامي استوار براي رفع مشكلات منطقه برداشته و با همت و تلاش مضاعف به اجراي برنامه‌ها بپردازيم.
‌معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران نيز در اين مراسم با بيان برخي از ويژگي‌هاي غلامرضا مشايخي به عنوان فرماندار ويژه ابراز اميدواري كرد؛ كه مسئولان دستگاه‌هاي اجرايي با ايشان همكاري و همراهي داشته باشند و با كمك مديران استاني سعي در شتاب گرفتن برنامه‌هاي دولت در منطقه انجام شود.
هادي ابراهيمي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به همكاري دستگاه‌هاي ذيربط براي ساماندهي طرح‌هاي سالم‌سازي به مركزيت و محوريت تنكابن گفت: اين مكان‌ها بايد به لحاظ اسلامي، ايمني، سلامت و ايجاد فضاي شادابي و نشاط براي هموطنان باشد.
ابراهيمي در پايان خاطرنشان كرد: مسئولان بايد به مردم خدمت كنند و خودشان را وقف حل مشكلات مردم كرده و هيچ شاني را به جز خدمتگزاري مردم بر خود برنگزينند.
منبع:فارس
» ادامه مطلب

فرمانداري ويژه براي خدمت‌رساني بهتر است

با حضور معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران، فرماندار ويژه غرب استان معرفي شد.اين مراسم با حضور معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران، مديران كل اجتماعي، امور روستايي، فرمانداران شهرستان‌هاي عباس آباد و رامسر و جمعي از مسئولان سياسي، نظامي و انتظامي شهرستان، عصر امروز در مجتمع فرهنگي و هنري ارشاد تنكابن برگزار شد. تشكيل فرمانداري ويژه غرب مازندران كه پس از سال‌هاي سال تلاش مردم اين منطقه در قالب ايجاد استاني جديد محقق شد از جمله خواسته‌هاي مردم براي رسيدگي هرچه بهتر به امورشان و تامين زير ساخت‌هاي مورد نياز به دليل دوري مسافت از مركز استان بود. در اين مراسم حجت‌الاسلام محمد قدوسي امام جمعه تنكابن بر ضرورت رسيدگي به مشكلات مردم تاكيد كرد و گفت: اميدواريم با ايجاد فرمانداري ويژه در غرب مازندران، دسترسي مردم به مديران راحت‌تر شده و مشكلات آنها برطرف شود. در ادامه، شمس الدين امانپور رئيس شوراي شهرستان تنكابن نيز با تقدير از حمايت‌هاي مسئولان در ايجاد فرمانداري ويژه غرب مازندران با اشاره به تاريخچه غرب استان و به ويژه شهرستان تنكابن بيان داشت: اين منطقه در زماني بدون وابستگي به گيلان و مازندران داراي مقر حكومتي بود و اگر امروز به عنوان فرمانداري ويژه از آن نام برده شده است حق مسلم اين خطه بوده است. وي همچنين از عدم حضور مديران كل و ارشد استاني در اين مراسم انتقاد كرد. معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران نيز ارتقاي فرمانداري تنكابن به فرمانداري ويژه را از دستاوردهاي مهم دولت دهم عنوان كرد و اظهار داشت: اين حركت در راستاي رفع مشكلات مردم اين منطقه است. هادي ابراهيمي با اشاره به اينكه در انتصاب مديران به استفاده از نيروهاي بومي اعتقاد وجود دارد، ادامه داد: نقطه عطف كار دولت به‌كارگيري مديران استاني در سطح ملي است و اعتقاد دارم مسئولان بايد از منطقه خود باشند و اين تفكر در بين مديران ارشد استاني نيز وجود دارد كه بايد از ظرفيت‌هاي منطقه استفاده شود. منبع:فارس /
» ادامه مطلب

ايجاد 1300 شغل در رامسر

به گزارش خبرگزاري فارس از رامسر، محمد رمضاني صبح امروز در كارگروه بررسي طرح‌هاي زودبازده كه با حضور دو مدير كل اداره كار و امور اجتماعي و اداره تعاون استان مازندران به رياست فرماندار رامسر برگزار شد، افزود: دولت در تدوين برنامه سند توسعه به بحث اشتغال توجه ويژه‌اي دارد و ما بايد تلاش كنيم تا در راستاي برنامه‌هاي تدوين شده دولت فرصت‌هاي شغلي را پيدا كرده و در راستاي كاهش نرخ بيكاري با استفاده از ظرفيت‌هاي شهرستان گام برداريم.
وي اظهار داشت: در سال 89 پيش بيني شده است كه در استان مازندران 33 هزار شغل ايجاد شود كه 62/3 درصد از مجموع تعهدات استان به رامسر اختصاص يافته است كه يك هزار و 316شغل است.
رمضاني در ادامه به مبلغ اعتبارات بهره‌برداري شده در بنگاه‌هاي اقتصادي اشاره كرد و ادامه داد: مبلغ اعتبارات بهره برداري شده در بنگاه‌هاي اقتصادي در قالب 273 طرح با اعتباري بالغ بر 124 ميليارد ريال بوده كه براي 507 نفر اشتغال‌زايي كرده است.
وي سرفصل‌هاي اين بنگاه‌هاي اقتصادي را تشريح كرد و بيان داشت: در بخش خدمات 222 طرح، در بخش كشاورزي 32 طرح، در بخش صنعت 18 طرح و در بخش مسكن يك طرح اشتغالزايي اجرا شده داشته‌ايم.
رئيس كار و امور اجتماعي رامسر تعداد طرح‌هاي برخوردار از يارانه را تا پايان خرداد ماه سال جاري 74 طرح عنوان كرد و تصريح كرد: مبلغ يارانه تخصيصي براي اين طرح‌ها يك ميليارد و 79 ميليون ريال بوده است.
رمضاني در ادامه به كاهش سه درصدي نرخ بيكاري شهرستان در دو سال گذشته اشاره كرد و گفت: ما با استفاده از اهرم‌هاي مختلف و براي كاهش نرخ بيكاري تلاش كرده‌ايم كه از آن جمله پيگيري تعهدات اشتغالزايي بنگاههاي اقتصادي با اجراي 507 شغل و همچنين برخوردار كردن كارفرمايان از مزاياي ماده 103 قانون برنامه توسعه چهارم اقتصادي دولت به منظور تثبيت اشتغال و معافيت سهم 20 درصدي حق بيمه كارفرمايان كه 600 شغل در اين سرفصل بوده است و در مجموع يك هزار و 107 شغل در طي دو سال گذشته در شهرستان ايجاد شده است كه كاهش سه درصدي نرخ بيكاري را در شهرستان شاهد بوديم.
عبدالصمد صفرنژاد، فرماندار رامسر و رئيس كارگروه اشتغال نيز طي سخناني اشتغال را يكي از دغدغه‌هاي مهم هر دولتي دانست و گفت: شهرستان ما از مدينه فاضله ذهن ما فاصله زيادي دارد ولي اين بدان معنا نيست كه كاري انجام نشده است.
صفرنژاد گفت: كارهاي بسيار بزرگي در شهرستان رامسر انجام شده است ولي باز هم به دليل وجود كوه، دريا و جنگل محدوديت‌هايي براي توسعه صنعت داشته‌ايم كه اين خود سهم بالايي در بالابودن نرخ بيكاري شهرستان داشته است.
صفرنژاد اظهار اميدواري كرد؛ در دولت خدمتگزار اين موانع برطرف شده و به زودي شاهد جهش‌هاي بزرگي در شهرستان هستيم كه از جمله اين پروژه‌هاي مهم، فرودگاه بين المللي رامسر، شهرك صنعتي و شهرك دامپروري است كه اشتغالزايي بالايي دارند.
منبع:فارس
» ادامه مطلب

اعتبارات رامسر 21 درصد رشد يافته است

فرماندار رامسر از رشد 21 درصدي اعتبارات اين شهرستان خبر داد.عبدالصمد صفرنژاد صبح امروز در نشست شوراي برنامه ريزي اين شهرستان افزود: در سال 89 به جز اعتبارات ملي، بالغ بر 529 ميليارد ريال اعتبار براي شهرستان رامسر در نظر گرفته شده است كه اين مبلغ نسبت به سال گذشته 21 درصد رشد داشته است. وي اظهار داشت: شهرستان رامسر با توجه به توريستي بودن و داشتن جاذبه‌هاي بسيار بالاي گردشگري از موقعيت ويژه‌اي در استان مازندران برخوردار است و اعتبارات آن نيز بايد به صورت ويژه در نظر گرفته شود. وي بيان داشت: به دليل بالا بودن جمعيت شناور در شهرستان رامسر، اين شهرستان نيازمند توجه بالاي استاني و ملي است زيرا تمامي امكانات و اعتبارات اين شهرستان بر اساس جمعيت سرشماري شده 70 هزار نفري لحاظ مي‌شود كه ما بايد تلاش بالايي داشته باشيم تا اين اعتبارات و امكانات را با نيازهاي جمعيت شناور منطقه كه جمعيت قابل توجهي است، هماهنگ سازيم. فرماندار رامسر با اشاره به قطب گردشگري بودن رامسر تصريح كرد: پروژه‌هاي بسيار عظيم و حتي بين المللي را در شهرستان در دست اجرا داريم و مسئولان دستگاه‌هاي اجرايي ما نيز با تعاملات هر چه بيشتر درصددند تا نيازهاي مردم شهرستان و گردشگران را تامين كنند ولي با وجود تمامي اين پروژه‌هاي كلان باز هم از مدينه فاضله‌اي كه در ذهنمان است فاصله زيادي داريم زيرا رامسر شهرستان نمونه گردشگري است و بايد در تمامي زمينه‌ها نمونه باشد. وي خاطرنشان كرد : براي اينكه به مدينه فاضله شهرستان رامسر دست يابيم بايد همتي مضاعف داشته و اين نيازمند اين است كه ما از ظرفيت مديران رامسري و مازندراني كه در مراكز هستند، استفاده كنيم. صفرنژاد در پايان با اشاره به اين امر كه براي توسعه و تقويت زيرساخت‌هاي شهرستان علاوه بر اعتبارات و تلاش نيازمند فضايي صميمي با رسانه‌ها هستيم، تاكيد كرد: بايد بتوانيم در عين حال كه عملكردهاي خود را براي اطلاع مردم در رسانه‌ها انعكاس مي‌دهيم، مشكلات و كاستي‌هاي شهرستان را نيز ريشه‌يابي كرده و موانع را برطرف كنيم. منبع: فارس/
» ادامه مطلب

مبارزه با مواد مخدر نيازمند فرهنگ‌سازي عمومي است

فرمانده انتظامي رامسر مبارزه با مواد مخدر را نيازمند فرهنگ‌سازي عمومي و عزم ملي عنوان كرد.به گزارش خبرگزاري فارس از رامسر، نصرت الله اماني صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: بايد همه مردم با نيروي انتظامي نهايت همكاري را داشته باشند.
وي اظهار داشت: پيشگيري نيازمند اقدامات زيربنايي است و در چند مرحله بايد انجام گيرد.
اماني ادامه داد: نخستين گام براي مبارزه وسيع‌تر از بين بردن فقر، كاهش دادن طبقات اجتماعي، جلوگيري از توزع ناعادلانه ثروت، جلوگيري از تجميع جمعيت در محل‌هاي فقيرنشين و ايجاد مراكز مشاوره براي راهنمايي جوانان و نوجوانان در سطح گسترده است.
وي خاطرنشان كرد: اقداماتي كه بايد خانواده‌ها انجام دهند لزوم مشاوره آنها و آموزش براي جلوگيري از نزاع خانوادگي و پديده شوم طلاق، آموزش به خانواده‌ها براي رسيدگي به وضعيت روحي فرزندان و آموزش سجاياي نيك اخلاقي به نوجوانان و جوانان توسط والدين و علاقمند سازي فرزندان به مطالعه است.
فرمانده انتظامي رامسر همچنين سومين راه پيشگيري از مواد مخدر را آموزش همراه با پرورش دانست و تصريح كرد: آموزش كودكان و نوجوانان بايد مبني بر اين باشد كه منافع اجتماع را بر منافع خود ترجيح دهند.
وي همچنين اقدامات رسانه‌هاي گروهي در ارائه برنامه‌هاي متنوع تلويزيوني، انتشار مقالات ارزنده در مطبوعات براي آموزش خانواده‌ها، معرفي افراد ضربه خورده از مواد براي عبرت گرفتن ديگران را از ديگر اقدامات پيشگيرانه عنوان كرد.
اين مسئول گفت: اقداماتي درباره اوقات فراغت، آشنا كردن كودكان و نوجوانان با ايام فراغت و استفاده صحيح از آن، برگزاري اردوهاي يكروزه براي آشنايي آنها با فرهنگ و مليت، ايجاد مراكز فني و حرفه‌اي و مراكز ورزشي نيز اقداماتي در اين راستا است.
اماني در پايان نظارت والدين بر شركت فرزندانشان در محافل دوستانه، تقويت ارتباط والدين با فرزندان، تقويت اعتماد به نفس، غافل نشدن از مشكلات فرزندان از قبيل بيكاري و مشكلات روحي و رعايت عدالت در رفتار با فرزندان را از نكات اساسي براي توصيه به خانواده‌ها عنوان كرد.
منبع:فارس
» ادامه مطلب

80 درصد كارجويان متقاضي كار در دستگاه‌هاي دولتي هستند

به گزارش خبرگزاري فارس از رامسر، اسماعيل نيلچيان صبح امروز در حاشيه برگزاري كارگروه طرح‌هاي زودبازده در رامسر در جمع خبرنگاران افزود: يقينا امروزه دغدغه بيكاري جوانان و فرزندان ما دغدغه همه ماست زيرا بيكاري ام‌الفساد است و تمامي فسادها از بيكاري شروع مي‌شود.
وي اظهار داشت: حل معضل بيكاري وظيفه دستگاه خاصي نيست و بايد همه تلاش كنند و براي اين معضل بزرگ برنامه‌ريزي كنيم تا بتوانيم با حل اين معضل جوانان از انحرافات و مفاسد اجتماعي پيشگيري كنيم.
نيلچيان در ادامه به نامه‌هاي سفر دوم رياست جمهوري اشاره كرد و ادامه داد: از نامه‌هاي سفر دوم رياست جمهوري بالغ بر 8 هزار نامه اشتغال به دست ما رسيده است كه بيش از 80 درصد آنها متقاضي كار در دستگاه‌هاي دولتي بوده‌اند و حاضر به يادگيري حرفه خاصي براي اشتغال نيستند.
وي به بحث توانمندسازي افراد تاكيد داشت و گفت: ما بايد تلاش كنيم تا با توانمندسازي افراد و افزايش قدرت ريسك‌پذيري در جوانان آنها را مستقل بار آورده تا بتوانند با استفاده از آموخته‌هاي خود حرفه ايجاد كنند.
مديركل تعاون استان مازندران خاطرنشان كرد: جوانان امروز قدرت ريسك‌پذيري پاييني دارند و اين بدان دليل است كه هزينه ريسك‌پذيري در جامعه بالا بوده و ما بايد بخشي از هزينه‌هاي ريسك‌پذيري اين جوانان را بپذيريم.
وي در پايان بيان داشت: جوانان بايد در جايگاه خود قرار گرفته تا با استفاده از فرصت‌ها از آنها استفاده شود.
نيلچيان تصريح كرد: بايد مزيت‌ها و فرصت‌هاي شغلي منطقه خود را بشناسيم و بر اساس استعداد هاي موجود در منطقه اشتغالزايي كنيم.
منبع:فارس
» ادامه مطلب

سالانه 32 هزار نفر به متقاضيان كار مازندران اضافه مي‌شود

 به گزارش خبرگزاري فارس از رامسر، سيدمحمد نجفي صبح امروز در كارگروه طرح‌هاي زودبازده اين شهرستان به افزايش بالاي اشتغال جويان اشاره كرد و افزود: اگر بخواهيم نرخ بيكاري را كاهش دهيم بايد بيشتر از اين تعداد اشتغال ايجاد كنيم تا بتوانيم اين روند بالاي اشتغال جويان را ساماندهي كرده و نرخ بيكاري را در استان كاهش دهيم.
وي بيان داشت: دولت در سال جاري در برنامه اشتغالزايي پيش بيني ايجاد يك ميليون و 300 هزار شغل كرده است كه سهم استان مازندران 33 هزار و 160 نفر است.
نجفي تصريح كرد: مشكل اشتغال يك مشكل جهاني است و با توجه به رشد تكنولوژي، كاهش نقش افراد و سرمايه بر بودن فعاليت‌هاي اقتصادي و توليدي اين موضوع چهره خود را بيش از پيش نمايان كرده است.
وي گفت: توليدات ناخالص ملي ما با افزايش جمعيت و به دنبال آن تقاضاي شغل و ازدواج جوانان همخواني نداشته و نرخ بيكاري همچنان قابل توجه است.
نجفي خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه حل مشكل بيكاري از عهده يك قوه خارج بوده، هر سه قوه در اين بحث ورود پيدا كرده و مجلس نيز به كمك دولت شتافته است تا بتوانيم با عزمي راسخ و همتي مضاعف اين مشكل را كاهش دهيم.
مديركل كار و امور اجتماعي مازندران بيان داشت: در طول برنامه چهارم در استان مازندران براي ايجاد شغل فقط 175 ميليارد تومان سرمايه گذاري شده بود كه در دولت اخير به اين بخش توجه ويژه‌اي شده است و بالغ بر يك هزار و 446 ميليارد تومان در اين بخش سرمايه‌گذاري شده است.
نجفي در ادامه يكي از مشكلات بزرگ بخش اشتغال را همخواني نداشتن رشته‌هاي تحصيلي با نياز بازار كار دانست و گفت: بيشتر افراد فارغ التحصيلان رشته‌هايي هستند كه نياز به آن رشته در اين منطقه يا وجود نداشته و يا اينكه اشباع شده است و همچنين افراد بيشتر متقاضي كار در بخش‌هاي دولتي هستند و به دنبال آموزش فن و حرفه‌اي خاص براي ايجاد اشتغال نيستند.منبع:فارس
» ادامه مطلب

عكس هاي از امحاء 400 كيلو مواد مخدر در رامسر-منبع عكس وبلاگ فرياد رامسر

بمناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر ، روز یکشنبه مورخه 6 / 4 / 89 در یک مراسم علنی با حضور مسئولین ادارات ، نهادها و مردم 400 کیلو انواع مواد مخدر غیر داروئی با همکاری فرماندهی نیروی انتظامی در محل پلاژ ساحلی لیدو سوزانده شد . در این مراسم سرهنگ امانی فرماندهی نیروی انتظامی رامسر اعلام کرد : همزمان با شهرهای دیگر استان2000 ; کیلو و شهرستان 400 کیلوانواع مواد مخدر امحاء شد .

براي ديدن عكس هاي بيشتر لطفاً كليك كنيد
» ادامه مطلب

از "ضامن آهو 2" رونمایی شد + عکس

آخرین اثر استاد فرشچیان با عنوان "ضامن آهو 2" در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد رونمایی شد.


محمود فرشچیان در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر درباره این اثر گفت : این تابلو ، قسمت دوم اثر "ضامن آهو" است و کشیدن آن حدود یک سال و چهار ماه طول کشیده است.

وی با بیان اینکه ارادت خاصی به امام رضا (ع) و دیگرخاندان اهل بیت (ع) دارد، افزود : این تابلو را به عشق امام رضا (ع) کشیده و آن را به موزه آستان قدس رضوی هدیه کرده ام .

این هنرمند پیش از این نیز 12 اثر خود را از جمله "پنجمین روز آفرینش"، "عصر عاشورا" و "یتیم نوازی حضرت علی (ع)" به این موزه اهدا کرده است.

استاد فرشچیان با بیان اینکه لطف و عنایت حضرت امام رضا (ع) شامل حال من شده است، اضافه کرد : وقتی می خواستم طرح ضریح مطهر امام رضا (ع) را بکشم، دست راستم که عضلات آن از قبل اسیب دیده بود و در صورت عمل نکردن از کار می افتاد، شفا پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه تابلوهای دیگری از جمله "حضرت قمر بنی هاشم"را نیز در حال کار دارد، گفت : تابلوی "نیایش فردوسی" را نیز به سفارش فرهنگستان هنر کشیده است.

تابلوی"ضامن آهو 2" چند آهو را نشان می دهد که از ترس شکارچی به دامان حضرت امام رضا (ع) پناه آورده اند و شکارچی با دیدن این صحنه و عظمت آن حضرت، کمان خود را می شکند و از شکار آنها منصرف می شود.

این اثربه مدت یک ماه در موزه استاد فرشچیان واقع در خیابان ولی عصر- انتهای خیابان زعفرانیه- مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد به نمایش گذاشته شده است.

علاقه مندان می توانند برای تماشای این تابلو و دیگر آثار استاد فرشچیان هر روز از ساعت 8:30 تا 17:30 به این موزه مراجعه کنند.

استاد فرشچیان آثار زیادی در زمینه باورهای مذهبی و اهل بیت (ع) خلق کرده است.

نشان درجه یک هنر، مدال طلای هنر نظامی ایران، تندیس طلای اسکار و نشان هنر نخل طلایی ایتالیا و مدال طلای جشنواره بین المللی هنر بلژیک از جمله جوایزی است که این هنرمند کسب کرده است.

استاد محمود فرشچیان در سال 1308 شمسی در اصفهان متولد شده است.

مراسم رونمایی از تابلو "ضامن آهو 2" با حضور معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و برخی از علاقه مندان به هنر در موزه استاد فرشچیان برگزار شد.


منبع: تابناک
» ادامه مطلب

400 کيلوگرم انواع مواد مخدر در رامسر امحاء شد

فرمانده نيروي انتظامي رامسر از امحاء 400 کيلو گرم انواع مواد مخدردر منطقه " ليدو" اين شهرستان در روز يکشنبه خبر داد و گفت : آحاد جامعه بايد در راه مبارزه با بلاي خانمانسوز اعتياد و مواد مخدر قدم هاي اساسي بردارند.سرهنگ" نصرت الله اماني" روز يکشنبه در حاشيه امحاء اين مقدار مواد مخدر در گفت و گو با ايرنا افزود : مبارزه وسيع و همه جانبه با مواد مخدر مستلزم افزايش سطح فرهنگ خانواده ها است.
وي نقش آموزش و پرورش در امور مددکاري و مشاوره اجتماعي دانش آموزان و به طور کلي ارتقاء بينش عمومي را مهم دانست و اظهار داشت : با برنامه ريزي مناسب در خصوص پرکردن اوقات فراغت جوانان و دانش آموزان بايد گام هايي اساسي برداشت.
درآيين امحاء مواد مخدر که همزمان با روز جهاني مبارزه با مواد مخدر برگزار شد ، شماري از مسوولان و مردم منطقه حضور داشتند.
منبع: ايرنا
» ادامه مطلب

فرماندار تنكابن فرماندار ويژه غرب مازندران شد

استاندار مازندران گفت: در اجرايي شدن مصوبه دولت و توجه ويژه مسئولان استان مازندران به شهرهاي غرب استان فرماندار تنكابن به عنوان فرماندار ويژه غرب مازندران منصوب شد.به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان ساري، سيدعلي اكبر طاهايي عصر امروز در جمع خبرنگاران‌ كه به منظور بررسي مشكلات خبرنگاران استان برگزار شد از توجه ويژه‌ دولت به غرب مازندران خبر داد.
وي اظهار داشت: فرماندار تنكابن با امضاي وزير كشور به عنوان معاون استاندار مازندران در شهرهاي غرب استان منصوب شد.
استاندار مازندران از ارتقاي فرمانداري تنكابن به فرمانداري ويژه مازندران خبر داد.
طاهايي در بخش ديگري از سخنانش از بررسي مشكلات خبرنگاران استان نيز خبر داد.
اخبار تكميلي اين نشست متعاقباً ارسال مي‌شود.
منبع:فارس
» ادامه مطلب

پرونده‌هاي حقوقي رامسر 50 روزه بررسي مي‌شود

به گزارش خبرگزاري فارس از رامسر، علي مشايخيان پيش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران كه به مناسبت هفته قوه قضائيه برگزار شد با گراميداشت ياد و خاطره شهداي هفتم تير اظهار داشت: دادگستري رامسر هم‌اكنون با 10 قاضي در حال فعاليت است و پرونده‌هاي وارده به دادسرا در سال 88 ، 4 هزار و 667 فقره پرونده و مختومه 4 هزار و 750 فقره بوده است.
وي اظهار داشت: در محاكم جزايي و حقوقي نيز طي يك سال گذشته 4 هزار و 153 پرونده وارد و 4 هزار و 401 فقره مختومه شده است.
مشايخيان درباره شوراي حل اختلاف رامسر نيز بيان داشت: 14 شوراي حل اختلاف فعال شهري و روستايي در رامسر فعاليت دارند كه از اين تعداد سه شورا در محل ساختمان دادگستري و باقي در مناطق مختلف شهري و روستايي مشغول به فعاليت هستند.
وي ادامه داد: 4 هزار و 263 فقره پرونده در سال گذشته به شوراهاي حل اختلاف رامسر وارد شد و 4 هزار و 419 فقره پرونده نيز مختومه شد.
وي همچنين از رسيدگي پرونده‌هاي شعب جزايي به طور متوط يك ماهه خبر داد.
رئيس دادگستري رامسر در ادامه با اشاره به شعبات ويژه مسائل خانوادگي، جرائم مربوط به افراد زير 18 سال، مسائل مربوط به وقف، عفاف و حجاب و سرقت و اراذل و اوباش و مسائل مربوط به منابع طبيعي خاطرنشان كرد: يكي از روساي شعب جزايي از رياست محترم قوه قضائيه ابلاغ ويژه براي رسيدگي به جرايم مواد مخدر را در شهرستان دارد و دادگاه كيفري استان در رامسر با عضويت قضات دادگستري رامسر ابلاغ ويژه دارند كه مسائل زنا و لواط را در شهرستان رسيدگي كرده و از ارسال به استان جلوگيري مي‌شود.
وي تصريح كرد: واحد ارشاد معاضدتي با شكاره تلفن 129 نيز به صورت حضوري و تلفني به مسائل و سوالات حقوقي و ماظوره قضايي به صورت رايگان رسيدگي مي‌كند و اگر افراد بي‌بضاعتي باشند كه توانايي مالي گرفتن وكيل را نداشته باشند نيز وكيل معاضدتي براي آنان در نظر گرفته مي‌شود.
رئيس دادگستري رامسر با اشاره به اينكه شهرستان رامسر با داشتن 70 هزار نفر جمعيت ثابت از شهرستان‌هاي گردشگرپذير استان محسوب شده و جمعيت شناور آن در نوروز و تعطيلات ديگر بسيار بالاتر از جمعيت ثابت آن است، گفت: اين مسئله بر حجم كاري قضايي در اين شهرستان نيز تاثيرگذار است.
وي بيان داشت: شوراي حفاظت از بيت‌المال نيز در اين دادگستري فعال است كه با مسئوليت رئيس دادگستري و عضويت روساي ادارات با سياست‌گذاري‌ها و تصميمات جلسه در پي حفظ منابع طبيعي، منابع ملي و جلوگيري از تعرض و دست درازي به املاك ملي و دولتي است و مصوبات آن تاكنون در راستاي حفظ بيت المال بوده است و در اين مسير نيز موفق عمل كرده است.
مشايخيان در ادامه از مردم خواست تا به ترويج و توسعه فرهنگ صلح و سازش در بين جامعه كمك كنند و همچنين ادامه داد: هركس به طريقي كمك كند كه يك دعوا به صلح منجر شود خدمت بزرگي به جامعه كرده است، همه بايد كمك كنيم كه قانون در بخش‌هاي جامعه رعايت شود و فرهنگ قانون‌گرايي در جامعه گسترش يابد و اگر همه به قانون گردن نهيم از ميزان جرم و تخلفات كاسته شده و امنيت و عدالت بيشتري برقرار مي‌شود.
وي تصريح كرد: آمار بالاي طلاق به ويژه در افرادي كه در ابتداي زندگي خود قرار دارند نگران‌كننده است و اين مسئله بر لزوم مطالعه و تحقيق پيش از ازدواج و پرهيز از آشنايي‌هاي سطحي و خياباني تاكيد دارد.
مشايخيان در ادامه قضاوت عادلانه را به گونه‌اي عنوان كرد كه در آن قاضي براي احقاق حق و ابطال باطل تلاش كند و گفت: راي قاضي بايد به حقيقت نزديك‌تر باشد و اين مسئله مستلزم احاطه قاضي به قانون و تحقيق و بررسي جامع و داشتن دقت عمل قضات است.
وي در پايان برنامه‌هاي آينده پيشبرد كار را بيان كرد و تاكيد كرد: هرچه حجم پرونده‌هاي ورودي به دادگاه كمتر باشد رسيدگي به پرونده‌ها چه از نظر دقت و چه از نظر سرعت بيشتر است و سعي داريم از ميزان پرونده‌هاي موجود در سال جاري بكاهيم.
منبع:فارس
» ادامه مطلب

فرمانداري ويژه‌ تنكابن از حرف تا عمل!؟

اواخر سال 87 که نشست ها، هم اندیشی ها و جلسات مختلف برای تشکیل استانی در غرب مازندران پس از سالیان سال پیگیری وارد فاز جدیدی شد، مقامات استانی برای جلب رضایت مردم این منطقه قول تشکیل فرمانداری ویژه غرب استان به مرکزیت تنکابن را دادند.

به گزارش شمال نیوز از شهرستان تنكابن، در آن هنگام خبر تشکیل فرمانداری ویژه غرب مازندران از شدت این تلاش ها برای تشکیل استان جدید کاست و مردم این منطقه از استان امیدوار بودند تا فرمانداری ویژه غرب مازندران بهانه‌ای باشد تا طی گذشت مدت زمانی محدود به استان ارتقا پیدا کنند.

غرب استانی‌ها روزها و ماه‌ها در انتظار استقرار فرمانداری ویژه و معرفی فرماندار جدید که همانا معاون استاندار نیز هست نشستند تا شاید بتوانند تغییر وتحولات را اساسی در این منطقه شاهد باشند. اما پس از گذشت 2 سال، مردم غرب مازندران به جز ارتقاء يك یا دو اداره به معاونت امور غرب و وعده‌های بی سرانجام درباره معرفی فرماندار ویژه موضوع دیگری را در این مورد به یاد ندارند.

سید محمد کریمی، استاندار سابق مازندران که موضوع فرمانداری ویژه غرب مازندران در دوره حضور او در سمت استانداری مطرح شده بود در تنکابن از معرفی فرماندار ویژه غرب استان همزمان با شهرستان شدن عباس آباد خبر داده بود؛ اما ماه‌ها پس از ترک استانداری مازندران و حضور در پایتخت و 4 ماه پس از معارفه فرماندار جدید عباس آباد، فرمانداری مزبور هنوز محلی از اعراب نیافته است. البته پس از گذشت دو سال از این وعده تنها چیزی که از فرمانداری ویژه به گوش می رسد شایعه انتقال آن به شهرهای دور و نزدیک است که روز به روز هم جدی تر می‌شود.

این موضوع به مهمترین بحث جلسه شورای اداری امروز تنکابن نیز مبدل شد؛ حجت الاسلام پرورام رئیس ستاد نماز جمعه تنکابن در جلسه امروز با انتقاد از تعلل مقامات استانی در مستقر کردن فرمانداری وِیژه در تنکابن، خواستار توجه جدی‌تر مقامات استانی به این موضوع شد.

وی با بیان اینکه کمربندی افسانه‌ای تنکابن پس از 30 سال با همت و تلاش بازگشایی شد، اظهار داشت: مشکل در استقرار فرمانداری ویژه غرب مازندران به مرکزیت تنکابن نیز باید با توجه و اهتمام استاندار مازندران برطرف گردد.
منبع:شمال نيوز
» ادامه مطلب

تشكيل دومین جلسه هماهنگی جهت برگزاری جشن چهلمین سال کنوانسیون تالاب ها

روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری اعلام كرد: دومین جلسه هماهنگی جهت برگزاری جشن چهلمین سال کنوانسیون تالاب ها


شهرت کنوانسیون حمایت از تالاب ها در دنیا و وجهه بین المللی آن این انگیزش را در مسئولین این شهر ایجاد نمود . در این راستا جلسه هماهنگی به دعوت آقای مهندس مرادی شهردار محترم از اعضای محترم شورای اسلامی رامسر ، کتالم و سادات شهر و بخش مرکزی ، اعضای شورای هماهنگی سازمان های مردم نهاد ، کانون توسعه رامسر ، جمعیت نگاه سبز ، موسسه مهر مادر و مرکز منطقه ای کنوانسیون در روز یکشنبه مورخ 31/3/89 در سالن اجتماعات شهرداری برگزار گردید .

اهم مطالب ارائه شده مربوط بع تصمیمات اتخاذ شده در سطوح ملی و استانی بود و مقرر گردید در خصوص آموزش شهروندان پس از ارائه برنامه از طریق موسسه مهر مادر و کانون توسعه رامسر اقدامات لازم صورت پذیرد .

بخش های آموزشی مربوط به اصناف ، فعالان امور حمل و نقل درون شهری و کودکان هستند .

منبع: سايت شهرداري رامسر
» ادامه مطلب

از طرف فرمانداری رامسراسامی منتخبین اعضای شورای روابط عمومی شهرستان اعلام شد

اسامی منتخبین اعضای شورای روابط عمومی شهرستان رامسر برای همکاری شایسته با رسانه ها طی نامه ای به ادارات و دستگاه های اجرایی اعلام شد . به گزار ش روابط عمومی شورای اسلامی شهر رامسر در این نامه آمده است :
روسای محترم کلیه ادارات ، نهادها و دانشگاه های شهرستان رامسر
موضوع : شورای روابط عمومی شهرستان رامسر
پیرو دعوت نامه شماره 1726/9/8637 مورخه 17/3/89 بپیوست صورتجلسه تشکیل شورای روابط عمومی شهرستان رامسر ارسال می گردد . انتظار دارد مدیران محترم دستگاه های اجرایی ضمن اهتمام ویژه بر تقویت جایگاه روابط عمومی ادارات و تعامل شایسته با رسانه ها ، همکاری لازم را در جهت استفاده شایسته تر از ظرفیت های روابط عمومی با شورای روابط عمومی شهرستان مبذول دارند .
اسامی منتخبین :
1-عباس احمدی ماچیانی
2-رقیه پروانه
3-سید دارویش قانع
4-ابوالحسن طالشی
5-مصطفی پاکزاد

عبدالصمد صفرنژاد
فرماندار شهرستان رامسر

منبع: سايت شوراي شهر رامسر
» ادامه مطلب

رئیس شورای اسلامی شهر تنکابن : شهرداری با جدیت اقدامات عمرانی را پیگیری خواهد کرد

اسحاق شریعتی ، رئیس شورای اسلامی شهر تنکابن با توجه به اینکه سابق بر این جلسات در زمان اداری برگزار می گردید و این امر موجب نارضایتی شهروندان عزیز گردیده بود ، از این پس زمان برگزاری جلسات رسمی شورا در بعدازظهر روزهای یکشنبه هر هفته از ساعت 17 الی 20 تشکیل خواهد شد و شورا کما فی السابق در روزهای اداری آماده پذیرائی از شهروندان فهیم تنکابنی می باشد . ریاست شورای اسلامی شهر تنکابن در پایان این نشست طی گفتگوی اختصاصی از برنامه های در اولویت شهرداری و شورای اسلامی نام برد که عبارتند از : اجرای پارکینگ طبقاتی ، احداث سالن ورزشی ، کلنگ زنی ساختمان جدید شهرداری در خیابان فردوسی و ... و همچنین پیگیری جذب اعتبارات برای اجرای پل چهارم چشمه کیله که به عنوان پروژه ملی مصوب گردیده بود . شریعتی در پایان این گفتگو از اظهار لطف تمامی شهروندان تنکابنی تقدیر نموده و افزود : باتوجه به تعاملی که بین اعضاء شورا و شهردار تنکابن وجود دارد و زحمات مهندس کبیری شهردار تنکابن بر کسی پوشیده نیست ان شاء الله بزودی شاهد تسریع هرچه بیشتر در اقدامات عمرانی و زیر بنایی باشیم .
بنقل از سايت شوراي شهر تنكابن
» ادامه مطلب

خوانندگان در راه ايران

در حاليکه برخي اخبار از حضور دست کم دو خواننده لس آنجلس نشين در ايران حکايت دارد خبرنگار البرز به جزئيات بيشتري از اين خبر دست يافته است. هفته گذشته خبر حضور بيژن مرتضوي و نصرالله معين دو تن از خوانندگان خارج نشين در ايران منتشر شد. گفته مي شود آقاي مرتضوي در شمال کشور حضور دارد اما دیروز معين از لس آنجلس خبر حضور در ایران را تکذیب کرد. خبرنگار البرز مي گويد به اخباري دست يافته که نشان مي دهد اين دو خواننده حبیب و بیژن مرتضوی - براي حضور در اجتماع ايرانيان خارج از کشور که يازده مرداد ماه در تهران برگزار خواهد شد اینک به ایران آمده اند. اين همايش به گفته محمدشریف ملک زاده؛ دبیر کل شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور بزرگترين همايش نخبگان ايراني است! اين مطلب را اقاي شريف زاده به سايت خبري دولت گفته است. گويا قرار است اين بار رويکرد فرهنگي – همان که در دور سوم سفرهاي استاني هم مورد توجه دولت بوده است –
در اين همايش نيز مورد تاکيد قرار گيرد گفته مي شود قرار است اين دو خواننده با يک مقام ارشد دفتر رئيس جمهور ديدار کنند. برگزاري چند کنسرت در جزيره کيش از برنامه هاي احتمالي اين افراد است. هنوز هيچ مقامي به اين اخبار واکنش رسمي نشان نداده است. تنها اسفنديار رحيم مشايي در اظهاراتي که دیروز روزنامه فرهنگ آشتي ان را منتشر کرد گفته است که: ايرانيان براي ورود به کشور نبايد از کسي اجازه بگيرند. در عين حال در گفتگوهاي روزمره و اظهار نظرهاي غيررسمي برخي گمانه ها درباره دليل حضور اين افراد در اين برهه مطرح شده است. از جمله تحت تاثير قرار دادن افکار عمومي در آستانه اجرايي شدن طرح هدفمندي يارانه ها ، کاستن از فشارهاي رسانه اي سياسي در اذهان عمومي و ايجاد ارتباط موثر و صميمي تر با جامعه ايرانيان خارج از کشور از طريق خوانندگان خارج نشين به عنوان سفيران غيررسمي در فضاي فرهنگي مواردي است که گمانه هايي درباره آن مطرح شده است /
» ادامه مطلب

دکتر علي شريعتي از تولد تا وفات

دکتر علي شريعتي در سال 1312 در روستاي مزينان از حوالي شهرستان سبزوار متولد شد. اجداد علي شريعتي همه از عالمان دين بودند.... پدر پدر بزرگ علي، ملاقربانعلي، معروف به آخوند حکيم، مردي فيلسوف و فقيه بود که در مدارس قديم بخارا و مشهد و سبزوار تحصيل کرده و از شاگردان برگزيده حکيم اسرار (حاج ملاهادي سبزواري) محسوب مي شد. پدرش استاد محمد تقي شريعتي (موسس کانون حقايق اسلامي که هدف آن «تجديد حيات اسلام و مسلمين» بود) و مادرش زهرا اميني زني روستايي متواضع و حساس بود. علي حساسيتهاي لطيف انساني و اقتدار روحي و صلاحيت عقيده اش را از مادرش به وديعه گرفته بود. علي به سال 1319 در سن هفت سالگي در دبستان ابن يمين، ثبت نام کرد، اما به دليل بحراني شدن اوضاع کشور ـ تبعيد رضا شاه و اشغال کشور توسط متفقين ـ خانواده اش را به ده فرستاد و پس از برقراري آرامش نسبي در مشهد علي و خانواده اش به مشهد بازگشتند. پس از اتمام تحصيلات مقدماتي در 16 سالگي سيکل اول دبيرستان (کلاس نهم نظام قديم) را به پايان رساند و وارد دانشسراي مقدماتي شد. در سال 31، اولين بازداشت علي که در واقع نخستين رويارويي مستقيم وي با حکومت و طرفداري همه جانبه او از حکومت ملي بود، واقع شد. در همين زمان يعني 1331 وي که در سال آخر دانشسرا بود به پيشنهاد پدرش شروع به ترجمه کتاب ابوذر (نوشته عبدالحميد جوده السحار) کرد. در اواسط سال 1331 تحصيلات علي در دانشسرا به اتمام رسيد و پس از مدتي شروع به تدريس در مدرسه کاتب پور احمدآباد کرد و همزمان با آن به فعاليتهاي سياسيش ادامه داد. کتاب «مکتب واسطه» نيز در همين دوره نوشته شده است. در سال 1334 پس از تاسيس دانشکده علوم و ادبيات انساني مشهد وارد آن دانشکده شد. در دانشکده مسوول انجمن ادبي دانشجويان بود در همين سالهاست که آثاري از اخوان ثالث مانند کتاب ارغنون (1330) و کتاب زمستان (1335) و آخر شاهنامه (1328) به چاپ رسيد و او را سخت تحت تاثير قرار داد. در اين زمان فعاليتهاي سياسي ـ اجتماعي شريعتي در نهضت (جمعيتي که پس از کودتاي 28 مرداد توسط جمعي از مليون خراسان ايجاد شده که علي شريعتي يکي از اعضا آن جمعيت بود) آشنايي او با خانم پوران شريعت رضوي در دانشکده ادبيات منجر به ازدواج آن دو در سال 1337 مي شود و پس از چند ماه زندگي مشترک به علت موافقت با بورسيه تحصيلي او در اوايل خرداد ماه 1338 براي ادامه تحصيل راهي فرانسه مي شود. در طول دوران تحصيل در اروپا علاوه بر نهضت آزاديبخش الجزاير با ديگر نهضتهاي ملي افريقا و آسيا، آشنايي پيدا کرد و به دنبال افشاي شهادت پاتريس لومومبا در 1961 تظاهرات وسيعي از سوي سياهپوستان در مقابل سفارت بلژيک در پاريس سازمان يافته بود که منجر به حمله پليس و دستگيري عده زيادي از جمله دکتر علي شريعتي شد. دولت فرانسه که با بررسي وضع سياسي او، تصميم به اخراج وي گرفت اما با حمايت قاضي سوسياليست دادگاه، مجبور مي شود اجراي حکم را معوق گذارد. وي در سال 1963 با درجه دکتري دانشگاه فارغ التحصيل شد و پس از مدتي وي به همراه خانواده و سه فرزندش به ايران بازگشت و در مرز بازرگان توسط مأموران ساواک دستگير شد.

براي دكتر علي شريعتي پس از پنج سال تحصيل و آموختن و فعاليت سياسي، در اروپا، بازگشت به فضاي راکد و بسته جامعه ايران و آن هم تدريس در دبيرستان بسيار رنج آور بود، از اينرو يك سال بعد پس از قبولي در امتحان به عنوان کارشناس کتب درسي به تهران منتقل مي شود و با آقايان برقعي و باهنر و دکتر بهشتي که از مسوولين بررسي کتب ديني بودند، همکاري مي کند. ترجمه کتاب «سلمان پاک» اثر پروفسور لوئي ماسينيون حاصل تلاش او در اين دوره است. از سال 1345 او به عنوان استاديار رشته تاريخ در دانشکده مشهد استخدام مي شود. موضوعات اساسي تدرس او را مي توان به چند بخش تقسيم کرد: تاريخ ايران، تاريخ و تمدن اسلامي و تاريخ تمدنهاي غير اسلامي.

دكتر شريعتي از همان آغاز روش تدريس، برخوردش با مقررات متداول در دانشکده و رفتارش با دانشجويان، او را از ديگر استادان متمايز مي کرد. چاپ کتاب اسلام شناسي و موفقيت درسهاي دکتر علي شريعتي در دانشکده مشهد و ايراد سخنرانيهاي او در حسينيه ارشاد در تهران موجب شد که دانشکده هاي ديگر ايران از او تقاضاي سخنراني کنند اين سخنرانيها از نيمه دوم سال 1347 آغاز شد. مجموعه اين فعاليتها مسئولين دانشگاه را بر آن داشت که ارتباط او با دانشجويان را قطع کنند و به کلاسهاي وي که در واقع به جلسات سياسي ـ فرهنگي بيشتر شباهت داشت، خاتمه دهند. در پي اين کشمکشها و دستور شفاهي ساواک به دانشگاه مشهد کلاسهاي درس او، از مهرماه 1350، رسماً تعطيل شد.

از اواخر آبان ماه 51 بخاطر سخنراني هاي ضد رژيم، زندگي مخفي وي آغاز شد و پس از چند ماه زندگي مخفي در مهرماه سال 1352 خود را به ساواک معرفي کرد و تا 18 ماه در سلول انفرادي زنداني شد و نهايتاً در اواخر اسفند ماه سال 53 از زندان آزاد شد و بدين ترتيب مهمترين فصل زندگي اجتماعي و سياسي وي خاتمه يافت. در اين دوران که مجبور به خانه نشيني بود؛ فرصت يافت تا به فرزندانش توجه بيشتري کند. در سال 55، با فرستادن پسرش (احسان) به خارج از کشور فرصت يافت تا مقدمات برنامه هجرت خود را فراهم کند. دکتر شريعتي نهايتا در روز 26 ارديبهشت سال 1356 از ايران، به مقصد بلژيک هجرت کرد و پس از اقامتي سه روزه در بروکسل عازم انگلستان شد و در منزل يکي از بستگان نزديک همسر خود اقامت گزيد و پس از گذشت يک ماه در 29 خرداد همان سال به نحو مشکوک درگذشت و با مشورت استاد محمد تقي شريعتي و کمک دوستان و ياران او از جمله شهيد دکتر چمران و امام موسي صدر در جوار حرم مطهر حضرت زينب (س) در سوريه به خاک سپرده شد.

» ادامه مطلب

بلاتكليفي ساخت نخستين هتل 7 ستاره ايران- ضرب‌الأجل تا 2 روز ديگر پايان مي‌يابد

كلنگ نخستين هتل 7 ستاره كشور 3 سال پيش توسط رحيم مشايي در رامسر به زمين زده شد آسمان‌خراشي كه قرار بود در 60 طبقه، 240 متر ارتفاع و 200 هزار متر زيربنا ساخته شود اما تا به امروز اين پروژه هيچ‌گونه پيشرفتي نداشته است.
به گزارش خبرنگار جامعه فارس، ارديبهشت سال 1386 اسفنديار رحيم مشايي،‌ رئيس وقت سازمان ميراث فرهنگي كلنگ نخستين هتل 7 ستاره كشور را درروستاي سفيد تمشك شهرستان رامسر به زمين زد.

عموم پروژه‌هاي هتل‌سازي در كشور معمولاً‌دوره ساخت 5 ساله‌اي را پشت سر مي‌گذارند كه مشايي نيز زمان اتمام اين پروژه را 5 سال پس از زمان كلنگ‌زني اعلام كرد و تا به امروز كه بيش از 3 سال از زمان مراسم كلنگ‌زني اين پروژه مي‌گذرد اين پروژه هيچ‌گونه پيشرفتي نداشته است.

تعيين ضرب‌الأجل براي تعيين تكليف هتل 7 ستاره توسط استانداري
--------------------------------------------------------------------------------

سيد علي‌اكبر طاهايي، استاندار مازندران درباره آخرين وضعيت پيشرفت پروژه احداث هتل 7 ستاره "سماموس " در رامسر به خبرنگار فارس مي‌گويد: استانداري مازندران اين موضوع را در دست پيگيري دارد و در همين راستا ضرب‌الأجلي را براي سرمايه‌دار ايراني مقيم خارج از كشور اين پروژه لحاظ كرده است و سرمايه‌دار پروژه تا پايان خرداد امسال مهلت دارد تا مشخص كند كه اين پروژه را تا چه زماني تحويل خواهد داد و از سوي ديگر اگر تمايلي به سرمايه‌گذاري در اين پروژه ندارد هر چه زودتر اعلام كند تا سرمايه‌گذار ديگري جايگزين شود.

وي بخشي از تأخير در پروژه را به علت تأمين مصالح و مواد ويژه، طبيعي مي‌داند و علت آن را تجربه تازه ايران در احداث هتل 7 ستاره عنوان مي‌كند.

استاندار مازندران مي‌گويد: با پايان زمان ضرب‌الأجل، جلسه‌اي را در رامسر برگزار خواهيم كرد تا نسبت به تعيين تكليف اين پروژه تصميم‌‌گيري نهايي كنيم.

به گفته طاهايي به جز پروژه هتل 7 ستاره رامسر بيش از يك‌هزار و 300 ميليارد تومان مجوز طرح‌هاي اقامتي گردشگري در استان مازندران صادر شده است.

مشايي: اختلاف "منابع طبيعي " و "بخش خصوصي " روند پيشرفت پروژه را كند كرد
--------------------------------------------------------------------------------------------------

اسفنديار رحيم‌مشايي در خصوص روند پيشرفت ساخت نخستين هتل 7 ستاره ايران به خبرنگار فارس مي‌گويد: كار حفاري و عمليات ساخت هتل 60 طبقه رامسر در حال اجراست و هيچ‌گاه متوقف نشده است. اختلافي ميان سازمان منابع طبيعي و بخش خصوصي پيش آمده بود كه قدري روند كار را كند كرده بود اما هيچ‌وقت پروژه متوقف نشده بود.

به گفته مشايي علت اين اختلاف هم، يك قطعه زمين در حاشيه منطقه ساخت هتل بود كه با واگذاري زمين ديگري توسط سازمان جنگل‌ها، مشكل حل شد.


وعده‌هاي ساخت آكواريوم 8 طبقه، باند هلي‌كوپتر و... در هتل "سماموس "
-----------------------------------------------------------------------------------------

نام هتل 7 ستاره "سماموس " از نام بلندترين كوه منطقه رامسر با ارتفاعي بيش از 3600 متر الهام گرفته شده است كه در تمام فصول سال پوشيده از برف است و در امتداد دريا بر شهرهاي رودسر, كلاچاي, چابكسر و رامسر اشراف دارد.

محمود طالبي،‌ مدير مجموعه هتل‌هاي زنجيره‌اي سماموس زماني كه كلنگ اين هتل 7 ستاره را بر زمين مي زند وعده ساخت اين هتل را در 7 سال مي‌دهد كه شامل 2 برج است و برج اصلي آن هزار واحد اقامتي را شامل خواهد شد.

وي ادامه مي‌دهد: اين هتل شامل دهكده گردشگري، پاركينگ طبقاتي در 10 طبقه كه هر طبقه آن گنجايش 100 ماشين را دارد و امكانات ارتباطي از طريق فيبرنوري است. 12 سالن همايش خواهد داشت كه مجهز به هزار دستگاه ترجمه همزمان است و PAT هليكوپتر آن از مقر سازمان ملل متحد الگوبرداري شده است.

سرمايه‌دار اين پروژه با اشاره به اين مطلب كه معماري اين هتل برگرفته از عناصر معماري اسلامي، ايراني از جمله زيگورات‌هاي چغازنبيل و شوش است و در طراحي گنبد آن نيز از مساجد اسلامي الگوبرداري شده است، مي‌گويد: از مهمترين ويژگي‌هاي اين هتل آكواريوم 8 طبقه است كه از طبقه همكف تا هشتم هتل، آكواريومي از آبزيان درياي خزر تعبيه خواهد شد كه از آب دريا تغذيه مي‌كنند.

وي هزينه بهره‌برداري كامل اين هتل را 100 ميليارد تومان عنوان كرده است.

هتل‌هاي 7 ستاره بي‌سرانجام در ايران
-------------------------------------------------

در حالي‌كه در كل كشورهاي دنيا كمتر از تعداد انگشتان دست، هتل 7 ستاره وجود دارد در كشور ايران كلنگ‌هاي بسياري به نام هتل 7 ستاره به زمين زده شده است كه از جمله آن‌ها مي‌توان به هتل 7 ستاره سماموس در رامسر، هتل 7 ستاره اسپيناس در منطقه سعادت‌آباد تهران، هتل 7 ستاره در كنار هتل قو و هتل 7 ستاره كوروش در كيش اشاره كرد. در حالي‌كه اگر هر كدام از اين پروژه‌ها با ويژگي‌هاي منحصر به‌فرد بودن هتل‌هاي 7 ستاره به بهر‌ه‌برداري برسند انقلاب بزرگي در صنعت گردشگري ايران به حساب خواهد آمد. منبع: فارس
» ادامه مطلب

جایگاه سوخت سی ان جی در رامسر پاسخگوي نياز منطقه و مسافران نيست

مسوول پخش فراورده هاي نفتي ناحيه رامسر گفت : در حال حاضر تنها يک جايگاه سوخت گاز طبيعي cng در اين شهرستان مستقر است که پاسخگوي نياز تعداد زياد متقاضيان نيست. سيد کاظم پورمند" روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود : با راه اندازي دو جايگاه درحال ساخت cng که پيشرفت مناسبي نيز دارد ، مشکلات اين بخش کمتر خواهد شد.
وي اظهار داشت : مصرف بنزين در ماه هايي از سال که ماههاي غير گردشگري است سه ميليون و 500 ليتر و در ماه هاي اوج گردشگري و حضور انبوه مسافران در اين شهرستان تا بيش از پنج ميليون ليتر افزايش مي يابد.
وي خاطرنشان کرد : در سال گذشته 51 ميليون ليتر و در سال ماقبل 50 ميليون ليتر بنزين در اين شهرستان گردشگري توزيع و مصرف شده است .
مسوول پخش فراورده هاي نفتي ناحيه رامسر در مورد احداث جايگاه سوختگيري هواپيماهاي فرودگاه رامسر نيز اظهارداشت : 96 درصد از کار احداث جايگاه سوخت گيري هواپيماي اين فرودگاه در قالب دو مخزن به ظرفيت هريک 90 هزار ليتر انجام شده است .ایرنا
» ادامه مطلب

احداث مجتمع فرهنگي و هنري در رامسر ضروري است

حجت الاسلام "علي اصغر کلارستاقي نژاد" روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ايرنا افزود: متاسفانه شهرستان رامسر در زمره معدود مناطق مازندران است که مجتمع فرهنگي و هنري ندارد اين در حالي است که بناي ساخت يک مجتمع فرهنگي و هنري در باغ 30 هکتاري اين شهر از سالها قبل آغاز شده بود که به رغم صرف صدها ميليون تومان اعتبار، به‌صورت نيمه کاره رها شد.
وي اظهار داشت: وجود فضاهاي فرهنگي و هنري از بديهي ترين نيازهاي اين شهرستان نمونه گردشگري غرب مازندران است که بايد ارتقاء يابد.
رييس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان رامسر تصريح کرد: طبق مصوبه سفر استاني دولت و با مساعدت استاندار مقرر گرديد يک مجتمع فرهنگي و هنري مجهز در زمين 8 هکتاري در اين شهر احداث شود که اميد است محقق شود.
شهرستان بيش از 78 هزار نفري رامسر در غرب مازندران واقع شده است.
» ادامه مطلب

گروه‌هايي سازمان‌يافته به برخي دختران بدحجاب دستمزد مي‌دهند

به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان رامسر، حجت‌الاسلام والمسلمين عبدالرحمن باقرزاده در خطبه‌هاي نمازجمعه اين هفته با بيان انتظارات مردم و انتقاد به سخنان اخير رياست جمهوري گفت: مردم انتظار دارند رئيس جمهور با رواج بدحجابي در جامعه برخورد جدي كند.
وي افزود: اين انتظار طبيعي مردم ماست كه جامعه‌اي سالم و به دور از مفاسد اجتماعي و بي‌بند و باري داشته باشند، در جامعه اصولگرا بايد با برنامه‌ريزي‌هاي درست با مفاسد اجتماعي برخوردجدي و قانوني به عمل آيد.
امام جمعه رامسر در ادامه بيان داشت : با وجود ده‌ها ماده قانوني بايد با گروه‌هاي سازمان يافته و غيرسازمان يافته برخورد شود، مسئوليت نيروي انتظامي، قوه قضائيه و ... فقط برخورد با گروه هاي سازمان يافته نيست بلكه بايد گروه‌هاي غيرسازمان يافته را نيز مد نظر داشته باشند.
‌وي افزود‌: از دولت انتظار مي رفت كه در مراسم‌ و جشنواره‌هاي مختلف با بدحجابي كه يك مسئله مهم جامعه است، برخورد جدي كنند.
باقرزاده باشاره به موج عظيمي از مطالبات مردمي در شهر‌هاي مختلف گفت: مردم ما از اين بدحجابي گسترده كه در بيشتر شهرهاي ما رواج دارد، رنج مي‌برند و بايد رئيس جمهور بعد از سخنان مقام معظم رهبري و اين موج مطالبات مردم با اين قضيه مبارزه مي‌كردند.
‌وي در ادامه خطبه با اشاره به دستگيري گروه سازمان‌يافته مروجان بي بندو باري توسط نيروي انتظامي گفت: گروه‌هايي سازمان يافته به برخي از زنان و دختران بد حجاب تهران دستمزد پرداخت مي‌كردند و آنها را براي رواج بي بند‌و‌باري در قم به آن شهر مقدس مي‌بردند كه توسط نيروي انتظامي شناسايي و دستگير شدند و بايد از اين عزيزان تشكر كرد و نه اينكه با سخنان رياست جمهوري خيال كنند كه زيرپايشان خالي است.
‌وي تصريح كرد: اميدواريم كه رياست جمهوري با جبران اين موضوع موجبات دلسردي دشمنان و دلگرمي علاقه مندان نظام را فراهم آورد. باقرزاده در ادامه گفت: در آستانه ابتداي تير ماه سالروز صدور فرمان امام خميني (ره‌) براي تاسيس سازمان تبليغات اسلامي قرار داريم كه براي گسترش فرهنگ ايران اسلامي تلاش كرده است.
وي ادامه داد: همچنين هفته قوه قضائيه را در پيش داريم كه نظام ما با داشتن سه قوه اساسي قدرتمندتر از هميشه به راه خود ادامه مي‌دهد.
وي گفت: قوه قضائيه بايد به سمت خود انتقادي نگريسته و به اصلاح امور بپردازند، چرا كه يك ركن اصلي امنيت و آرامش در جامعه محسوب مي‌شود.
‌امام جمعه رامسر در ادامه گفت: در هفته‌اي كه گذشت اتفاق خوبي به لحاظ هوشياري ملت ما در رامسر رخ داده است و آن برچيده شدن خانه تيمي تروريستي در رامسر بوده است.
‌وي افزود: تروريست‌ها هيچ زماني آرام نمي‌نشينند و با بودجه گرفتن از دشمنان هر كجايي مستقر مي‌شوند كه شش نفر از اين تروريست‌ها كه با تجهيزات كامل در رامسر مستقر بوده‌اند، با تلاش بسيج، نيروي انتظامي و سربازان گمنام در اداره اطلاعات شهرستان برچيده شدند.
وي در ادامه گفت‌: در ماه رجب قرار داريم كه ماه دوري از گناهان است، بايد خود را به معنويات نزديك‌تر كنيم و همچنين فصل زيباي اعتكاف را در پيش داريم، فصل رويش جوانه‌هاي معنويت كه ‌معتكفان ما روند رو به رشدي داشته‌اند.
منبع:فارس
» ادامه مطلب

انتقاد امام جمعه رامسر به سخنان رييس جمهور

امام جمعه رامسر گفت: مردم انتظار دارند رئيس جمهور با رواج بدحجابي در جامعه برخورد جدي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان رامسر، حجت‌الاسلام والمسلمين عبدالرحمن باقرزاده در خطبه‌هاي نمازجمعه اين هفته با بيان انتظارات مردم و انتقاد به سخنان اخير رياست جمهوري گفت: مردم انتظار دارند رئيس جمهور با رواج بدحجابي در جامعه برخورد جدي كند.

وي افزود: اين انتظار طبيعي مردم ماست كه جامعه‌اي سالم و به دور از مفاسد اجتماعي و بي‌بند و باري داشته باشند، در جامعه اصولگرا بايد با برنامه‌ريزي‌هاي درست با مفاسد اجتماعي برخوردجدي و قانوني به عمل آيد.

امام جمعه رامسر در ادامه بيان داشت : با وجود ده‌ها ماده قانوني بايد با گروه‌هاي سازمان يافته و غيرسازمان يافته برخورد شود، مسئوليت نيروي انتظامي، قوه قضائيه و ... فقط برخورد با گروه هاي سازمان يافته نيست بلكه بايد گروه‌هاي غيرسازمان يافته را نيز مد نظر داشته باشند.

‌وي افزود‌: از دولت انتظار مي رفت كه در مراسم‌ و جشنواره‌هاي مختلف با بدحجابي كه يك مسئله مهم جامعه است، برخورد جدي كنند.

باقرزاده باشاره به موج عظيمي از مطالبات مردمي در شهر‌هاي مختلف گفت: مردم ما از اين بدحجابي گسترده كه در بيشتر شهرهاي ما رواج دارد، رنج مي‌برند و بايد رئيس جمهور بعد از سخنان مقام معظم رهبري و اين موج مطالبات مردم با اين قضيه مبارزه مي‌كردند.

‌وي در ادامه خطبه با اشاره به دستگيري گروه سازمان‌يافته مروجان بي بندو باري توسط نيروي انتظامي گفت: گروه‌هايي سازمان يافته به برخي از زنان و دختران بد حجاب تهران دستمزد پرداخت مي‌كردند و آنها را براي رواج بي بند‌و‌باري در قم به آن شهر مقدس مي‌بردند كه توسط نيروي انتظامي شناسايي و دستگير شدند و بايد از اين عزيزان تشكر كرد و نه اينكه با سخنان رياست جمهوري خيال كنند كه زيرپايشان خالي است.

‌امام جمعه رامسر در ادامه گفت: در هفته‌اي كه گذشت اتفاق خوبي به لحاظ هوشياري ملت ما در رامسر رخ داده است و آن برچيده شدن خانه تيمي تروريستي در رامسر بوده است.

‌وي افزود: تروريست‌ها هيچ زماني آرام نمي‌نشينند و با بودجه گرفتن از دشمنان هر كجايي مستقر مي‌شوند كه شش نفر از اين تروريست‌ها كه با تجهيزات كامل در رامسر مستقر بوده‌اند، با تلاش بسيج، نيروي انتظامي و سربازان گمنام در اداره اطلاعات شهرستان برچيده شدند.

بقل از دريانيوز
» ادامه مطلب

تازه‌ترين عكس‌ها و خبرها از سريال تلويزيوني «يك روز قبل»

تصويربرداري سريال هفت قسمتي «يك روز قبل» به كارگرداني صادق كرميار و تهيه‌كنندگي محسن علي‌اكبري همچنان در رامسر ادامه دارد و تدوين هم‌زمان فيلم در تهران آغاز شده است.«سعيد شرفي‌كيا» مجري طرح و مدير توليد اين مجموعه در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: به تازگي تدوين همزمان تصاوير سريال توسط حسين غضنفري در تهران آغاز شده است . تاكنون تصويربرداري طبق برنامه‌ريزي انجام شده است و حدود 15 روز تصويربرداري در شمال كشور باقي مانده است
وي ادامه داد: با اتمام كار در رامسر بلافاصله تصويربرداري در تهران را پي‌خواهيم گرفت. گروه بدلكاران امروز براي اجراي صحنه‌هاي بدلكاري به گروه پيوستند.
عليرام نورايي، آزاده شمس و مهسا هاشمي امروز جلوي دوربين رفتند. ماني كسرائيان و صبا مهري ظرف چند روز آينده در رامسر جلوي دوربين خواهند رفت.
طبق برنامه‌ريزي انجام شده سه ماه تصويربرداري مجموعه در رامسر، تهران و لبنان به طول خواهد انجاميد و با انجام تدوين و صداگذاري همزمان مجموعه آماده مي‌شود تا در هفته دفاع مقدس از شبكه اول سيما پخش شود.
فيلمنامه توسط صادق كرميار نوشته شده است و درباره ماهواره اميد و جرياناتي است كه قصد دارند مانع پرتاب ماهواره شوند و...
تعدادي از عواملي كه در ساخت مجموعه همكاري دارند، عبارتند از:
نويسنده و كارگردان: صادق كرميار/ تهيه كننده:محسن علي‌اكبري/ مجري طرح و مدير توليد: سعيد شرفي‌كيا/ مدير تصويربرداري: حسين ناظريان/ صدابردار: فرخ فدايي/ طراح صحنه و لباس: مهدي ديلمي/ طراح گريم: محسن بابايي/دستيار اول كارگردان وبرنامه‌ريز: خسرو نصيري‌خواه/ جلوه‌هاي ويژه: جواد شريفي‌راد/ جلوه‌هاي ويژه كامپيوتري: هديش بيگدلي‌شاملو/ جانشين توليد: عباس كلانتري/ مسئول هلي شات: شهروز كيايي/ دستيار دوم كارگردان: محمد كرميار/ دستيار سوم كارگردان: اميرحسين كاظمي/ منشي صحنه: مهسا سرمدي/ عكاس: حسن ناحي/ گروه تصوير: عباس ناظريان، ميثم ناظريان، محسن زهي، علي محمدي/ دستيار صدا: فريد پيرايش/ دستيار اول صحنه: سعيد رحيمي/ گروه صحنه: محمود بياتي/ مجريان گريم: ناصر آقايي، شبنم قاسمي/ مسئول بدلكاران: كيوان رضايي/ مديران تداركات :جمشيد قدرتي، عليرضا دليلي.
بازيگران: حميد رضا پگاه، سارا خوئيني‌ها، بهزاد خداويسي، ماني كسرائيان، علي‌رام نورايي، افشين نخعي، اتابك نادري، آزاده شمس، سيروس همتي، مريم صباغيان، كريم قرباني، مهسا هاشمي،وحيد حيدري، اميد قرباني، خسرو كاظم‌نژاد، احترام السادات حبيبيان، صبا مهري، مريم عبدلي، فرامرز بي‌وند، سودابه عليپور، ميثم رازفر، رضا عزيزي، سعيد زارعي، شهزاد صفوي و...
محسن علي‌اكبري مجموعه «يك روز قبل» را براي گروه فيلم و سريال شبكه اول سيما تهيه و توليد مي‌كند.
منبع: فارس -براي ديدن ساير عكس ها كليك كنيد
» ادامه مطلب

مشکلات تولید کنندگان مسکن در تنكابن مورد بررسی قرار گرفت

در نشستی با حضورریاست و اعضاء محترم شورای شهر و شهردار تنکابن در دفتر کار شهردار و حضور مهندسین ،کارشناسان وشانزده نفر از انبوه سازان ساختمانی شهرستان تنکابن در دفتر شهردار مسایل و مشکلات موجود در بخش تولید ساختمان مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدای جلسه ریاست شورای اسلامی حاج اسحاق شریعتی ضمن عرض خیر مقدم گفت: تا زمانی که تقاضا برای خرید مسکن وجود دارد باید بصورت منطقی عرضه نیز وجود داشته باشد تا نیاز بازار فراهم گردد . شریعتی از انبوه سازان و مهندسین فعال در بخش ساخت و ساز در خواست کرد تا با تعامل هرچه بیشتر با مجموعه سازمانهای متولی این امر علی الخصوص شهرداری ، سعی کنند تا زمینه همکاری هر چه بیشتر فراهم گردد. و ی خاطر نشان ساخت که جلسه باید در اختیار انبوه سازان باشد و بایستی ما در خصوص راهکار های ارائه شده از سوی آقایان رفع مشکل نمائیم.

در ادامه مهندس کبیری شهردار ضمن خیر مقدم به مهمترین اهداف این نشست اشاره داشته و افزود : با توجه به اینکه توسعه فضاهای مسکونی و تجاری یکی از اولویت های کاری در شهرداری ها بیان شده است لذا باید شرایطی فراهم گردد تا دست اندرکاران امر تولید ساختمان به سهولت بتوانند پاسخ گوی نیاز متقاضیان باشند در این راستا با همکاری شورای محترم اسلامی شهر تنکابن علی الخصوص ریاست شورا حاج اسحاق شریعتی ،مهندس نیکفرجام و مهندس باقری زاده ،ناصر حیدری و حاج تقی پزشکی که در این نشست حضور ندارند اقدام به برگزاری این جلسه کرده و امیدواریم تا پس از رایزنی های لازم به نتایج و مصوبات خوبی برسیم.

سپس مهندس نیک فرجام از اعضای شورای اسلامی شهر طی سخنان کوتاهی با اشاره به اینکه در حال حاضر متاسفانه شرایط ساخت و ساز بدلایل گوناگونی که تقریبا در کل کشور حاکم می باشد با رکود مواجه گردیده است.گفت: باید در چنین فضایی مجموعه سازمانهای متولی امر ساخت و ساز منجمله شهرداری ، نظام مهندسی و کانون مهندسین همراه با پیمانکاران و انبوه سازان مسکن دست به دست هم داده و در جلسات مکرر به حل برخی از موانع پرداخته تا شرایط نسبتا مناسبی در حوزه شهرستان فراهم گردد.

وی افزود: همه میدانند که مشکلات وجود دارد . برخی از مشکلات به سازمانهای متولی بر میگردد و برخی از آن ها به دست اندرکاران و انبوه سازان . لذا برای حل این مشکلات طرفین باید بر سر راهکارهای منطقی به تفاهم برسند و تعامل داشته باشند.

در ادامه این نشست ،تنی چند از انبوه سازان در مورد مشکلات موجود در بخش ساختمان سخن گفتند. عمده مشکلاتی که از سوی دست اندرکاران تولید ساختمان بیان گردید عبارتند از : طولانی بودن زمان مجوز از کمیسیون ماده 5، کاهش میزان دیون متقاضیان انبوه ساز ، بازنگری در قوانین شهرداری در مورد مشکل پارکینگ برای ساختمانها ، امکان برخورداری از تعرفه مجزا در بخش تراکم با شرایط ویژه ، انتخاب مهندسین ناظر توسط انبوه ساز ، اعطای تسهیلات ویژه برای آن دسته از انبوه سازانی که در مدت زمان معین نسبت به اتمام پروژه و تسویه حساب با شهرداری اقدام می کنند. ایجاد شرایط مطلوب برای پرداخت اقساطی دیون به شهرداری ،ایجاد تسهیلات لازم به جهت احداث بنا در طبقات مرتفع.

همکاری بیشتر واحد ساختمانی شهرداری در تسریع زمان توقف پرونده و کوتاه شدن زمان بازدید و گزارش مسئولان دوایر ،

در ادامه جلسه و پس از استماع سخنان تنی چند از انبوه سازان ، مهندس کبیری شهردار تنکابن ضمن تقدیر و تشکر از حاضران گفت: جلساتی که برگزار میگردد باید منتج به نتیجه گردد و نتیجه زمانی حاصل میگردد که مباحث مطرح شده از منظر کارشناسی مورد تائید بوده تا ضمانت اجرایی داشته باشد.

وی افزود: زمانی ما با موفقیت روبرو خواهیم بود که خواسته های خود را مطابق با قوانین مطرح ساخته و نکته دیگر آن که در یک نشست این انتظار را نداشته باشیم تا تمام خواسته هایمان بمورد اجرا گذارده شود .

کبیری خاطر نشان ساخت که بحث ساخت و ساز مقوله ساده و پیش پا افتاده نبوده و نقطه نظراتی که در این نشست ها تحت عنوان مصوبات مطرح میگردد توسط فرمانداری باید تائید گردد .

شهردار تنکابن همچنین تصریح کرد: مسائل و مشکلاتی که انبوه سازان در تنکابن آنها را مطرح می کنند فقط مختص به این شهرستان نیست بلکه در تمام شهرها این مشکلات وجود دارد و در سراسر کشور انبوه سازان و سازندگان مسکن مسائلی را در سر راه فعالیتشان دارند بنابر این نیاز است تا در برخی از موارد ، سازمانهای متولی در سطح کلان تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.

وی در خصوص مشکلات بلند مرتبه سازی نیز گفت: اگر تعریف درستی از پارکینگ ها ارائه بدهیم در ارتفاع سازه های ساختمانی با مشکلی مواجه نخواهیم شد و در این زمینه تمام سعی و تلاش استانداری نیز بر این است که نسبت به بلند مرتبه سازی فرهنگ سازی های لازم انجام شود.

کبیری همچنین با اشاره به این که در دوره فعالیتش در شهرداری تنکابن کارهای عمرانی متعددی انجام گرفته است گفت:درآمد زایی در هر منطقه و شهری مستلزم انجام کارهای عمرانی است که صورت می پذیرد و به جرات می توان گفت که این درآمد ها حاصل تلاش و زحمات انبوه سازان است.

درادامه این نشست با توجه به نظرات و راهکارهای ارائه شده از سوی انبوه سازان و سازندگان مسکن ،شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر تنکابن توافقاتی صورت پذیرفت

*-مقرر گردید انبوه سازان یک نفر را بعنوان مشاور ( نیروی فنی مهندسی) با هزینه اعضای فوق الذکر در اختیار شهرداری قرار داده تا کلیه کارهای انبوه سازان را از لحاظ فنی ، طرح تفضیلی و صدور پروانه را در اختیار گیرند و رایزنی های لازمه را با دوایر مختلف شهرداری با دید مثبت شهرداری و شورای محترم انجام دهد که راهکار اجرایی آن با حضور نماینده شهرداری ، شورا و انبوه سازان تعیین می گردد.

*- ساعت 8 تا 10 صبح روز چهارشنبه به عنوان ساعات ملاقات حضوری انبوه سازان با شهردار تعیین شد.

*-با هماهنگی شهرداری و نماینده انبوه سازان، راهکار صدور پروانه با ارائه نقشه های اولیه معماری تهیه و اجرا شود.

*- آقای یزدان صمیمی به عنوان نماینده انبوه ساز و آقای عبدالله محسن سلطانی به عنوان نماینده سازندگان جهت پیگیری مصوبه فوق تعیین گردید.

در پایان شرکت کنندگان در جلسه متشکل از :دکتر شیرزادی ، امیر مهری ، عبدالله منور عسگری ، مهندس خسرو جلیلی ، رضا غیاثی یزدان صمیمی ، شاهین طلوعی ، مسعود تمیمی ، یونس زارع ، عباس یغمایی ، حسن منتظری ، مهندس فرهاد مغربی ، حسین حامدی منوچهر الماسی ، شهرام فرهادی، عبدالرضا ترابی نژاد ، مهندس محسن سلطانی ، محمد بشیری ، مسیب الماسی از مهندس کبیری شهردار پرتلاش و همچنین ریاست و اعضای شورای محترم شهر تنکابن به جهت اهتمام به حل مشکلات انبوه سازان تقدیر و تشتنکابن / مهران /روزنامه بشیر کر نمودند.
سايت شهرداري تنكابن

» ادامه مطلب

میدان بار بزرگ تنکابن کلنگ خورد

پس از سالها خطر ساز بودن میدان بار تنکابن در مسیر تنکابن به رامسر میدان بار جدید در کمربندی جدید تنکابن کلنگ خورد .

در مراسم کلنگ زنی این پروژه عظیم آقای مهندس نیکفرجام از اعضای شورای اسلامی تنکابن طی سخنانی گفت : ميدان بار فعلی حدود 50 سال پیش تأسیس گردید و اکنون به مکان خطرسازی تبدیل شده است و امروز مکان جدید میدان بار با همت آقای امیر شریعتی در جایگاهی به وسعت بیست هزار متر مربع زمین که دارای 73 غرفه 110 متری 5000 پارکینگ با سرمایه ای بالغ بر پنج میلیارد تومان کلنگ خواهد خورد این میدان بار 4 فصل بوده و دیگر مردم به ما اعتراض نخواهند کرد که چرا میوه در تنکابن گران است؟ چرا که یکی از اهداف مدیریت این پروژه عرضه مستقیم کالا و تره بار خواهد بود؛این پروژه قدرت جذب و پخش میوه و تره بار را از چالوس تا رودسر خواهد داشت . مهندس علی اصغر کبیری شهردار تنکابن نیز طی سخنانی گفت : پروژه میدان بار جدید بخاطر اهمیت موضوع پس از مکان یابی مناسب در کمترین زمان ممکن کارهای اداری خود را طی کرد که زحمات فرماندار سختکوش تنکابن در این مورد بر کسی پوشیده نیست ؛ اعضای شورای شهر و پرسنل امور ساختمانی کمال همکاری و تلاش خود را بکار بستند تا هرچه زودتر این پروژه به انجام برسد و آسایش و رفاه شهروندان را فراهم سازد. مهندس کبیری با اشاره به اینکه دیگر کار سرمایه گذاران در تنکابن به سرگردانی منجر نخواهد شد افزود : برای عمران شهر تاکنون چندین پروژه به تصویب رسیده از جمله پارکینگ طبقاتی شهر و دیگر پروژه ها که میتواند شهر را متحول کند . مهندس کبیری برای در نظر گرفتن هر چه بهتر و بیشتر طرح مذکور با اشاره به کارفرمای طرح ؛ آقای امیر شریعتی گفت : با توجه به گسترش رو به رشد و روز افزون تنکابن سعی کنید با دیدگاهی پیشرو برای اینده طرح را گسترش دهید. مثلا اگر جاده خود را برابر ورودی 15 متر در نظر گرفته اید انرا گسترش دهید به 230 تا 25 متر برسانید و اگر برایتان ممکن است پارکینگ را از 5000 متر فراتر ببرید چرا که میدان بار فعلی در گذشته بسیار عالی بود و برای تا 15 سال پیش هم مناسب می نمود و اکنون می بینید یکی از خطرسازترین مکان های موجود در تنکابن است.درپایان شهردار تنکابن اظهار امیدواری کرد که هرچه زودتر این پروژه به بهره برداری برسد و مردم شاهد افتتاح آن باشند .مهندس نیکنام نماینده مردم تنکابن و رامسر و عباس اباد نیز طی سخنانی با اشاره به دستاوردهای حلال کسب و اینکه کاسب در دین ما حبیب خداست افزود: آقای امیر شریعتی با این اقدام بسار خوب بی شک نیامده است که یک شبه ره صد ساله برود ؛ مشکلاتی که در اجرای این پروژه نهفته تنها متوجه کارفرمای ان است و شکی نداریم که او با نیت پاک و برای رفع معضلات زیادی که امروزه از نظر پخش میوه و تره بار و مکان پخش آن و مشکلاتی را که شهر با آن روبرو است اقدام به چنین سرمایه گذاری نموده است ؛تنکابن که قطب کشاورزی است چرا چنین جایگاهی را برای عرضه مستقیم کالای خود نداشته باشد ؟؟

منبع: سايت شهرداري تنكابن
» ادامه مطلب

پاسخ شهردار تنكابن به مسائل و مشكلات شهري

;موضوع دپو زباله در پرده سر که چون کوهی در دل جنگل های زیبای دوهزار خودنمایی می کند و جوی روانی از شیرابه آن. کارخانه نیمه فعال کمپوست. شکایت محیط زیست از شهردار. بن بست ترافیک. موضوع شایعه پراکنی بیرحمانه، مبنی بر برکناری برخی مسئولین.
اینها سرفصل سوالاتی است که در این شماره شمیم شمال در مصاحبه با شهردار تنکابن - کبیری، مطرح شد.
 در خلال پاسخ گویی مدیر اجرایی شهر تنکابن، این مفهوم را می شد درک کرد که این شهر در طول سالهای گذشته فاقد طرح چشم انداز بود و همین نقیصه، ادامه کار برخی پروژه ها را بلاتکلیف به آینده موکول کرد. جدای این مسئله وقتی چندی پیش برای طرح زیبا سازی رودخانه چشمه کیله، در حاشیه آن خاک برداری صورت می گیرد و با کمال تعجب کارفرما به حجم قابل توجهی از زباله قدیمی می رسد، پس نباید امروز از کنار بحران کنونی زباله به راحتی گذشت. 1- یکی از مهمترین راهکارهای برون رفت از بحران ترافیک و خلاصی از آن علاوه بر اجرای طرح های موقت و زود بازده، مد نظر داشتن پروژه های بلند مدت است. به طور مثال در بخش کوتاه مدت، جلوگیری از پارک وسایل نقلیه در سطح شهر و یا استقرار پارک بان و در بخش بلند مدت مواردی چون ایجاد زیر گذر یا احداث کمربندی و یا پارکینگ. با توجه به توضیح فوق، برنامه کوتاه مدت و بلند مدت شهرداری تنکابن در قبال معضل ترافیک چیست؟ - برای اجرای پروژه های کوتاه مدت و بلند مدت در مورد ترافیک، باید همت عالی و همراهان همصدا داشت. باید فرهنگ عمومی همراه باشد، سلیقه ها، منافع شخصی، مطامع فردی، احساسات منطقه ای و... جای خود را به وفاق و همدلی و منطق و حمایت بدهد. اگر در اجرای یک طرح انحراف ترافیک کوتاه مدت از جلوی یک باب مغازه، که به خاطر آن برخی از فعالیت های غیر قانونی وی کم می شود، این امر مورد حمایت افراد خاصی قرار نگیرد. اگر برای اجرای یک طرح که فواید آن قانونا و منطقا و عرفا معلوم و واضح است، چند فرد معدود ناراضی و معترض به جای صحبت و همراه کردن آن ها نقشه تجمع و تحصن و بی حرمتی را در اختیار آن ها قرار ندهند و اگر در اجرای یک طرح بلند مدت، مصائبی همانند آنچه که در جریان اجرای پروژه زیرگذر رخ داد، به همراه نداشته باشد، می توان گفت که پروژه ها به سلامت و هدفمند پیش خواهد رفت. در غیر این صورت چه انتظاری از مجری می رود. پس ابتدا دیدگاه را وسعت دهیم و همت را والا کنیم و بعد همصدا شویم. علی رغم همه این بحث ها، در برون رفت از معضل ترافیک پروژه تقاطع غیر همسطح خیابان مسلمی و پل چهارم و پارکینگ طبقاتی و... را در برنامه داریم. 2- بیمارستان و یا به عبارتی کلینیک خصوصی واقع در خیابان جمهوری، سطح اشغال آن 100درصد می باشد، و این بدان معنی است که جای پارک برای آن در نظر گرفته نشده است. اگر این مسئله یک نقص باشد و یا یک تقصیر، مقصر کیست؟ مگر می شود مرکزی اینچنینی جای پارک نداشته باشد؟ شهرداری به عنوان مسئول برون رفت از معضل ترافیک، چه راهکاری برای آینده این مرکز درمانی دارد؟ و اساسا چرا مجوز ساخت این ساختمان به این شکل داده شد؟ - شهرداری تنکابن پیش از این قطعه زمینی به مساحت 2510 متر مربع مشتمل بر بنای نیمه تمام در حد اسکلت بتنی، در 4 طبقه، با زیربنای 3415 متر مربع، در خیابان شهید پورسیعد، جهت احداث بیمارستان، به شرکت سیالان طب واگذار نمود. پارکینگ های مورد نیاز ساختمان مذکور در فضای باز طراحی و پیش بینی شده بود که با توجه به اتمام مراحل احداث ساختمان و عدم اعاده همکف به حالت پیلوت ( پارکینگ ) همچنین افزایش بنا به صورت سطح اشغال و تراکم در طبقات، پرونده به کمیسیون ماده صد ارجاع و اعضا در خصوص تخلف صورت گرفته، رای بر جریمه صادر نمودند. لذا برابر مصوبات شورای اسلامی شهر تنکابن و مذاکرات و نشست های متعدد مقرر گردید، فضای مورد نیاز، با واگذاری قطعه زمینی در ضلع شمالی متعلق به شهرداری تنکابن که در ضلع شمالی ساختمان شرکت واقع گردیده به مساحت تقریبی 700 متر مربع از طریق ترک تشریفات مزایده برابر نظریه کارشناسان رسمی دادگستری به شرکت تامین گردد. 3- شنیده ها حاکی از آن است که کارخانه کمپوست نیمه فعال است. اگر آری، دلیلش چیست؟ و در ادامه آیا اساسا وجود چنین مرکزی توجیه اقتصادی دارد؟ با توجه به برخی نظرات، کود حاصله از این مراکز کود مرغوبی هم قلمداد نمی شود و از طرفی آلودگی های متاثر از آن، از قبیل دود و شیرابه به حدی است که منافع آن را تحت شعاع قرار می دهد. نظر شما چیست؟ -اینکه پروژه توجیه اقتصادی دارد یا خیر معمولا قبل از تعریف پروژه و تصویب آن و تخصیص اعتبارات لازم، بررسی توجیه فنی و اقتصادی انجام می شود و سپس اقدام می گردد. بنابراین در حال حاضر بهتر است بنده در این خصوص اعلام نظر نکنم. * شیرابه حاصل از کوه زباله ای که در دل جنگل های دوهزار جاری است چه می شود؟ شیرابه ای که آب های سطحی و زیر سطحی را آلوده می کند. لطفا به این سوال پاسخ دهید. زباله ای که در پرده سر دوهزار تجمیع شده است، مربوط به 13 سال اخیر است و طبق نظر کارشناسان، شیرابه حاصل از این دپوی زباله می تواند سال ها محیط زیست را آلوده کند. بنده یقینا به این مسئله واقف هستم. اما برای حل این معضل پیشنهادی نیز ارائه نمودم. شیرابه زباله های بالادست و همچنین شیرابه حاصل از سالن تخمیر کارخانه به لاگن (تصفیه خانه ) منتقل شود. و شیرابه حاصل از دپوی زباله در پایین دست را نیز می توان با پمپاژ به لاگن منتقل نمود. این کار مستلزم هزینه و اجراست که بر عهده شرکت طرف قرارداد با شهرداری طبق نظر محیط زیست است. 4- به نظر شما کاری برای آن حجم زباله دپو شده می توان انجام داد؟ بنده فکر نمی کنم با توجه به اینکه مدت زمان زیادی از انباشت این دپو می گذرد، ده کارخانه بازیافت دیگر بتواند در طول سالهای آینده از ارتفاع آن قله بزرگ کم کند. -کارخانه کمپوست با موضوع تفکیک زباله از مبدا معنا پیدا می کند که برای این امر تلاش هایی انجام داده ایم. برای زباله ای دپو شده در پرده سر همان پیشنهاد که اشاره شد را دارم (تصفیه خانه). 5- زحمات شما برای راه اندازی هرچه زود تر کارخانه کمپوست و به طور کلی بحران زباله، در حد خودتان قابل تقدیر است. حتی اشخاصی که برای موضوع زباله در شهرستان تنکابن تلاش می کنند و از سویی انتقاداتی نیز دارند، از تلاشتان در این زمینه تقدیر می کنند. اما شنیده شد چندی پیش به خاطر برخی مسائل که مربوط به آلودگی محیط زیست بود به دادگاهی در استان فراخوانده شدید! -برای اجرای کارهای بزرگ مسلما مسائلی نیز مترتب خواهد بود و خیلی از مسائل طبیعی است و هر کسی آزاد است سئوالی داشته باشد و ما هم آماده پاسخ هستیم. شهردار هم باید برای برخی امور پاسخگو باشد. یعنی ما باید هم به مردم پاسخ دهیم و هم به دستگاه های ذیربط. 6- شهر همجوار تنکابن یعنی رامسر سالهاست که با برنامه ای مشخص در امر توریسم پیشتاز است، حتی تعویض شهرداران و شورای اسلامی خللی در پیشبرد برنامه ها ایجاد نمی کند. جناب شهردار در تنکابن اوضاع اینگونه به نظر نمی رسد، به طور مثال زیباسازی چشمه کیله در دوره شما به شکل مطلوبی مورد توجه قرار گرفت ، اما چهره ظاهری همین مکان چندین بار با تغییر شهرداران در تنکابن نیز تغییر کرد، دلیلش چیست؟ آیا طرح واحدی برای چشمه کیله وجود نداشت؟ - اگر در شهر همجوار چنین باشد که شما می فرمائید، پس علاوه بر برنامه ای مشخص در امر جذب توریست، مسلما برنامه ای مشخص در انتخاب شورا و شهردار هم دارند. * منظورتان این است که تنکابن برنامه ای اینچنینی ندارد؟ قصد مقایسه تنکابن با شهرهای دیگر را ندارم اما به صورت کلی می گویم که هر شهری باید سند چشم انداز داشته باشد. این سند خوشبختانه برای رودخانه چشمه کیله زیر نظر سازمان گردشگری و میراث فرهنگی تنظیم شد. و مطالعات لازم نیز بر روی آن انجام گردید. و ما نیز از طریق این مراجع اقدامات خود را شروع نمودیم. در جواب شما باید بگویم امروزه در دوره ای قرار گرفتیم که برای انجام هر کاری اول باید برنامه داشته باشیم دوم اینکه باید مطالعه صورت بگیرد. 7- چه عواملی باعث عدم شناخته شدن شهر تنکابن به عنوان شهری توریستی دخیل بوده حال آنکه شهرستانهای همجوار که از پتانسیل های کمتری نسبت به تنکابن برخوردارند سالهاست که پسوند توریستی بودن را یدک می کشند! -یکی از عوامل، عدم تلاش اصحاب قلم و رسانه های سراسری در شناساندن شهر است. البته اگر یک سرمایه گذار با فلان ملیت وارد شهر شود و برای یک طرح بخواهد سرمایه گذاری کند، یک تیم عریض و طویل باید در لایه های مختلف به دور او گرد آیند تا نیزه ها و شمشیرهایی (که البته برای ما آشنا و برای آن ها غریبه است ) را کنار بزند. 8- پس از خواهر خواندگی رامسر با پورت مونت شیلی به صورت ناخودآگاه منتظر این بودیم که این امر برای تنکابن نیز اتفاق بیافتد. آیا خواهر خواندگی تنکابن با یکی از شهر های قطری صحت دارد؟ اگر آری، آیا مناسبتی بین تنکابن و این شهر قطری دیده اید؟ اساسا برای خواهر خواندگی دو شهر چه ویژگی هایی مد نظر دست اندرکاران خواهد بود. - سفر اینجانب به قطر برای جذب سرمایه گذار بود اما این را هم اضافه کنم بیاییم قبل از خواهرخواندگی با دیگران، خودمان با هم برادر باشیم که نتیجه اش بهتر است. 9- رئیس وقت شورای شهر در مصاحبه ای اختصاصی با شمیم شمال، از بستن پل چشمه کیله در اردیبهشت سال جاری خبر داده بود، در همان زمان اتفاق این امر دور از واقعیت به نظر می رسید. اکنون اردیبهشت هم آمد و رفت و خرداد آمد و هیچ اتفاقی نیافتاد. آیا به طور کلی شما به عنوان شهردار با این موضوع موافق هستید؟ -مطمئنا بستن پل یا جاده، راه و... با این سبکی که شما گفتید مدنظر نبوده زیرا دوره این کارها به سر آمده است. ولی برای طرح ترمیم و بازسازی پل از سوی وزارت کشور، درخواست ارائه طرح شده که ما هم در حال پیگیری هستیم و در صورت ارسال طرح و تصویب آن، برای اجرایش ناگزیر به محدود کردن ترافیک و یا توقف مقطعی ترافیک و استفاده از واریانت دیگر برای شهروندان هستیم. 13- نظر شما درباره سخن استاندار مبنی بر استفاده از سفال در سقف ساختمان ها چیست؟ -ایده جناب آقای استاندار برای ما محترم است و ما با همکاری شورای شهر در حال بررسی ساز و کارهای اجرایی شدن آن هستیم. 14- درمورد بلندمرتبه سازی در شهر تنکابن چه استانداردی وجود دارد و برای بنا های بیش از ده طبقه مرجع تصمیم گیرنده کدام نهاد است؟ -طبق ضوابط طرح تفصیلی در شهر تنکابن، تراکم پایه حداقل 80 و حداکثر 140 درصد می باشد و با توجه به شرایط قطعات تفکیکی، وضعیت معابر، زاویه تابش و اشراف و تمامی عوامل موثر در احداث بنا، برخی قطعات در شهر تنکابن از توان ساخت بالاتری نسبت به تراکم ساختمانی پایه دارند که این توان از 101 درصد لغایت 400 درصد در اراضی 200 الی 1000 متر مربع و در معابر 6 تا 45 متری متغیر است. کلا احداث مجموعه مسکونی و خدماتی در اراضی بالای 2000 متر مربع و بیشتر با زیر بنای بیش از 2000 متر مربع و یا 6 طبقه و بالاتر نیاز به تصویب کمیسیون ماده 5 می باشد و شهرداری نیز طی نامه ای تقاضای افزایش سقف صدور پروانه از 2000 متر مربع با 6 سقف به 5000 متر مربع با 10 سقف مکاتبه نموده است که پس از تصویب قابلیت اجرائی پیدا خواهد نمود. 15- سوال آخر، بنده مدت دو سال است در تنکابن با بیشتر مسئولین مصاحبه داشتم و اما در همین مدت کوتاه، ماهی یک بار برکناری مشایخی فرماندار، ماهی دو الی سه بار برکناری کبیری شهردار، و ماهی ده بار برکناری چند نفر دیگر از مسئولین ادارات و در نهایت هر روز یک بار برکناری شورای شیرود را ار طرق و افراد مختلف می شنوم. این شایعات بیشتر شبیه تیترهای کلیشه ای و تکراری روزنامه های ورزشی است، دلیلش چه می تواند باشد؟ چه کسانی این شایعات را می سازند و چه نفعی از این کار می برند؟ -کلا هر مدیری که وارد یک دستگاه می شود از نظر مدیریت سال اول حضورش حول محور شناسایی محیط و تثبیت آن سپری می شود. سال دوم سال برنامه ریزی است و سال سوم سال اجراست و سال چهارم بهره برداری و نتیجه گیری است. هر مدیری با ورود به دستگاهی مسلما برخی افراد را به عنوان مخالف یا منتقد جلوی راه خود می بیند. شاید اندک افرادی نیز باشند که منافعی داشتند و با ورورد مدیر جدید منافعشان در خطر بیافتند. البته اعتقاد من بر این است که هیچ مدیری صد در صد نمی تواند رضایت همه را جلب کند. اگر بنده بخواهم دستورالعمل شکست را به مدیری انتقال دهم کافی است به او بگویم کاری کن همه از تو راضی باشند. در بحث مدیریت، افراد ناراضی همواره برای مسموم نمودن محیط و تضعیف روحیه دست به شایعه پراکنی ها می زنند و این امریست طبیعی و اجتناب ناپذیر. اگر رونق پیدا کند توجه کردن به آن بی مورد است.
 مصاحبه اختصاصی شمیم شمال - رحیم ناظریان
منبع: سايت شهرداري تنكابن
» ادامه مطلب

شهردار تنکابن: قبل از خواهرخواندگی با دیگران، خودمان با هم برادر باشیم

علي اصغر كبيري شهردار تنكابن درپاسخ به سوال خبرنگار شميم شمال : پس از خواهر خواندگی رامسر با پورت مونت شیلی به صورت ناخودآگاه منتظر این بودیم که این امر برای تنکابن نیز اتفاق بیافتد. آیا خواهر خواندگی تنکابن با یکی از شهر های قطری صحت دارد؟ اگر آری، آیا مناسبتی بین تنکابن و این شهر قطری دیده اید؟ اساسا برای خواهر خواندگی دو شهر چه ویژگی هایی مد نظر دست اندرکاران خواهد بود.

- سفر اینجانب به قطر برای جذب سرمایه گذار بود اما این را هم اضافه کنم بیاییم قبل از خواهرخواندگی با دیگران، خودمان با هم برادر باشیم که نتیجه اش بهتر است.
منبع: سايت شهرداري تنكابن

» ادامه مطلب

مشترکين برق در رامسر بيش از دو ميليارد ريال بدهکارند

"حسين رجبي فرد" روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا با اشاره به ضرورت ارائه خدمات مطلوبتر اين نهاد به شهروندان بر لزوم پرداخت به موقع قبض برق بدهکاري مذکور تاکيد کرد.
وي افزود : بنا به اظهار مسوولان امر امسال قطعي برق نخواهيم داشت ولي از مشترکين نيز انتظار داريم که نهايت صرفه جويي را به خصوص در زمان اوج مصرف اعمال کنند.
مدير امور توزيع برق رامسر يادآور شد : در سال جاري براي رفع ضعف ولتاژ برق کوچه هاي شهر رامسر 10 ميليارد ريال اختصاص يافته است.
رجبي فرد تصريح کرد : سال گذشته يکصد هزار لامپ کم مصرف در اين شهرستان توزيع شد.
وي بيان داشت : در آينده نزديک شب ها ، جنگل هاي اطراف کاخ موزه و هتل قديم رامسر
نورافشاني مي شود که در زيبايي منطقه و جذب گردشگران تاثير مطلوب دارد.
شهرستان رامسر 38 هزار مشترک برق دارد.
منبع: ايرنا
» ادامه مطلب

مرکز گياه پزشکي تنکابن راه اندازي شد

رييس اداره جهاد کشاورزي شهرستان تنکابن در حاشيه اين مراسم به خبرنگار ايرنا گفت: براي ساخت اين مرکز يکصد ميليون ريال اعتبار از محل تسهيلات بانکي هزينه شد.
"اسحاق عطايي" افزود: کشاورزان و توليد کنندگان محصولات باغي و زراعي مي توانند براي تشخيص بيماري هاي باغي و چگونگي مبارزه با آفات نباتي به اين مرکز گياه پزشکي مراجعه کنند.
وي خاطرنشان کرد: سالانه در 40 هزار از هکتار اراضي و باغي اين شهرستان افزون بر 500 هزار تن انواع محصولات توليد مي شود.
به گزارش ايرنا، کشاورزان و باغداران تنکابني تا قبل از راه اندازي اين مرکز جهت بررسي و آزمايش آفات گياهان و باغات خود به شهرهاي همجوار مراجعه مي کردند.
منبع:ايرنا
» ادامه مطلب

شهردار رامسر: بزودي شاهد تحولات وسيعي در بخش هاي عمراني و ساماندهي دريا خواهيم بود

مدیر اجرایی شهر رامسر با بیان اینکه بنای مدیریت شهری عملگرایی است گفت : بزودی شهروندان رامسری شاهد اتفاقات وسیعی در بخش های عمرانی و ساماندهی سواحل خواهند بود . وی اضافه کرد : تا پایان سال 2 تا 3 قطعه از ساحل را ساماندهی می کنیم که برای این امر بودجه ای 300 میلیون تومانی در نظر گرفته شده است . مرادی با اشاره باینکه آثار برنامه های شهرداری در نیمه دوم سال نمایان خواهد شد ، خاطر نشان ساخت : برای ساماندهی سواحل برنمامه های زیادی داریم و منابع قابل توجهی نیز به خود اختصاص داده ایم که از این حیث در استان رتبه نخست را دارا هستیم . مرادی از اقدامات و برنامه های شهرداری نیز سخن بگوید : درجه فعلی شهرداری رامسر « 7 » است و در تلاش هستیم تا آن را به « 9 » ارتقاء دهیم ؛ البته باید شاخص های لازم را بدست آوریم که در حال حاضر 95 درصد آن صورت گرفته است . به گفته مرادی تنها شاخصی که باعث شده تا رتبه شهرداری رامسر ارتقاء نیابد ملاک جمعیتی است
بنقل از سايت شوراي شهر رامسر- منبع عكس: سايت شهرداري
» ادامه مطلب

شهردار رامسر « امضای توافق نامه » با شهرهای دیگريكي از گام هاي مهم برای بالا بردن رفاه مردم

شمیم شمال / پس از امضاء پیمان خواهر خواندگی بین رامسر با پورتمونت ( کشور شیلی ) این پیمان با شهر الوکره قطر نیز به امضاء رسید .
شهردار رامسر که به همین منظور نشست خبری برگزار کرده بود ، یکی از مهم ترین گام ها برای بالا بردن رفاه مردم را « امضای توافق نامه » با شهرهای دیگر دانست و اظهار داشت : پیمان خواهر خواندگی بهانه ای است تا شهرهای دنیا ارتباطشان با یکدیگر بیشتر شود . محسن مرادی با بیان اینکه بر پایه رتبه بندی جهانی حجم سرمایه گذاری کشور قطر رتبه 15 را در دنیا داراست تصریح کرد : مقدمات مربوطه به امضاء این پیمان 2 ماه طول کشید و برای آن پیامدهای مثبتی از جمله جذب سرمایه گذار برای رامسر متصور هستیم . مرادی گفت : چندی پیش و با حضور مسئولین دو شهر این پیمان در شهر الوکره قطر به امضاء رسید .
بنقل از سايت شوراي شهر رامسر
» ادامه مطلب

خانه تيمي يك گروهك تروريستي در رامسر منهدم شد

;حجت الاسلام عبدالرحمن باقرزاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رامسر اظهار داشت: با تلاش سربازان گمنام و همكاري نيروي انتظامي و بسيج، يك خانه تيمي گروهك تروريستي در رامسر كه به برنامه‌ريزي و توطئه‌هاي شيطاني مشغول بودند، شناسايي و اعضاي آن دستگير و اين جرثومه فساد از اين شهر كنده شد. وي اظهار داشت: مسئولان با خدمت شايسته و انجام وظيفه مناسب در واقع آبروي خود را حفظ مي‌كنند. باقرزاده با اشاره به حوادث انتخابات سال گذشته تاكيد كرد: امروز با گذشت يك سال، راه از چاه مشخص‌تر از هميشه و حقانيت شفاف‌تر از گذشته است. وي ادامه داد: امروز اگر كسي ادعا كند سران معلوم‌الحال فتنه در خط امام و انقلابند يا سفيه است يا مخالف رهبري و اگر مديري به خود اجازه دهد از سران فتنه حمايت كند نمي‌تواند مديري لايق باشد. امام جمعه رامسر با اشاره به نقش سازنده انتقاد منصفانه تصريح كرد: اعتقاد داشتن به معناي انتقاد نداشتن نيست و مديران را نبايد در حد عصمت ديد زيرا انتقاد موجب رويش است. وي خاطرنشان كرد: معناي حمايت از دولت به معناي حمايت صد در صد و بدون انتقاد بودن نيست. باقرزاده بيان داشت: با وجود همه نقاط مثبت دولت اصولگرا و رئيس جمهوري شجاع و برآمده از خواست عميق آحاد جامعه در عين حال نسبت به برنامه‌هاي دولت و مديران شايد اشكالاتي باشد، اشكالاتي كه مراجع مطرح مي‌كنند، در عرصه‌هاي فرهنگي واقعا ضعف و نابساماني در عرصه برنامه‌ريزي فرهنگي وجود دارد، نسبت به بعضي عزل و نصب‌ها، زير سؤال رفتن شايسته‌سالاري در عزل و نصب‌ها، نسبت به مسائل اقتصادي و افزايش بي رويه قيمت‌ها، انتقاد جدي وجود دارد. وي در پايان بيان داشت: برخي از مديران تا انتقادي مي‌شنوند به جاي پاسخ قانع كننده، چنان عرصه را بر منتقدان دلسوز تنگ مي‌كنند كه جرأت از ساير منتقدان گرفته مي‌شود، اينان به جاي برخورد منطقي در حقيقت صورت مسئله را پاك مي‌كنند. منبع: فارس
» ادامه مطلب

افزايش بودجه شهرستان رامسر در سال‌جاري

عبدالصمد صفرنژاد دوشنبه شب در جلسه شوراي اداري رامسر كه در اردوگاه ميرزا كوچك خان جنگلي رامسر برگزار شد، افزود: اعتبار سال گذشته اين شهرستان 7 ميليارد تومان بوده است اما امسال بالغ بر 50 ميليارد تومان اعتبار از پروژه‌هاي ملي داريم. وي اظهار داشت: بهمن ماه سالجاري با شركت 500 ميهمان خارجي از 157 كشور دنيا جشن 40 سالگي كنوانسيون بين‌المللي تالاب‌ها كه با نام رامسر توسط سازمان ملل نامگذاري شده است، برگزار مي‌شود. صفرنژاد ادامه داد: مكان پروژه و مقر دبيرخانه كنوانسيون در رامسر مورد بازديد و تائيد معاون محترم رئيس جمهور و رئيس سازمان محيط زيست قرار گرفت، پيمانكار نيز انتخاب شد و قول داده شد كه 2 هزار متر مربع را در دو طبقه همزمان با برگزاري جشن افتتاح كه بيش از 5 ميليارد تومان اعتبار صرف آن مي‌شود، تحويل دهد. وي خاطر نشان كرد: طرح مطالعات توسعه فرودگاه رامسر در سطح بين‌المللي انجام شد كه بر اساس برآوردهاي سال 88 مبلغ 95 ميليارد تومان اعلام شده كه امسال 30 ميليارد تومان آن تخصيص مي‌يابد. فرماندار رامسر بيان داشت: پروژه احداث تصفيه خانه سد ميجران به عنوان تنها سد آب شرب مازندران كه بنا بود در آبان 89 به بهره‌برداري برسد با صرف اعتبار 12 ميليارد تومان تابستان امسال محقق مي‌شود. وي تصريح كرد: شهرك دامپروري رامسر در سال 89 افتتاح و با تكميل شهرك صنعتي به عنوان زيربنايي‌ترين شهرك صنعتي كشور دغدغه بيكاري در اين شهرستان مرتفع مي‌شود. صفرنژاد همچنين از آزاد سازي 87 درصدي 60 متر حريم دريا در اين شهرستان خبر داد. وي همچنين كسب رتبه نخست كنكور سراسري براي ششمين سال پياپي در بين شهرستانهاي مازندران، كسب رتبه برتر شوراي آموزش و پرورش در سطح استان، كسب رتبه شاخص و برتر در طرح سالم‌سازي و ستاد تسهيلات نورورز را به عنوان بخشي از موفقيت‌هاي شهرستان رامسر برشمرد. منبع:فارس
» ادامه مطلب

تماس با ما

* نام و نام خانوادگی :
* آدرس ایمیل:
موضوع پیام:
*پیام:

بلاگر فارسی

طراحی شده توسط Qwilm!. ترجمه شده به زبان فارسی مجتبی ستوده